Ahhoz, hogy valaki megegyen egy evezőlapátot, egy horgonyt, vagy egy ladikot, elég éhesnek kell lenni. Persze ez nem így van a Dunakavics Étteremben, a Római-parton, ahol Hajópadlót enni a világ legtermészetesebb dolga, és az egyik legfinomabb étele. Ha valahol ilyen fantáziadús neveket kapnak a pizzák, akkor azokat már csak emiatt is meg kell kóstolni!
Persze bowlingozás közben jobban megjön az étvágy, illetve pizzázás után jól eshet egy-két gurítás. Akár így, akár úgy, azaz akár evés előtt, akár evés után, de bónuszunkkal lehetőséged van 1 órányi bowlingozásra is.
Választható pizzák:
- Vastag tésztás pizzák:
- Hajópadló (tejfölös alap, mozzarella, frissen őrölt bors, kolozsvári szalonna, pritamin paprika, lilahagyma)
- Horgony (paradicsomos alap, mozzarella, túró, csirkehús, kaporral hintve)
- Kikötő ( tejfölös alap, mozzarella, sonka, gomba, oliva)
- Ladik (paradicsomos alap, mozzarella, hagyma, gomba, kolbász)
- Római part (mustáros tejfölös alap, mozzarella, lilahagyma, tarja, paradicsomkarikák frissen őrölt borssal hintve)
- Vékony tésztás pizzák:
- 300 (csípős alap, pepperóni, tarja, gomba)
- Bowling (paradicsomos alap, mozzarella, bacon, sonka, hagyma, csípős pepperóni)
- Csúcstartó (szecsuáni alap, csirkehús, mozzarella)
- Dunakavics ( paradicsomos alap, mozzarella, bacon, hagyma, zöldborsó)
- Eredményjelző (krémfehérsajt alap, mozzarella, kukorica, hagyma, szalámi)
- Evezőlapát (paradicsomos alap, mozzarella, oliva, brokkoli, kukorica)
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!