Arról a szóról, hogy „mini,” 40 évvel ezelőtt mindenkinek a combok jutottak eszébe. Ma is, csak ma a Mini Bistróban felszolgált, zsírjában sült kacsacombok. A Bónusz Brigád legújabb ajánlatával 2000 forintért vacsorázhatsz a Mini hétfői borfesztiváljain 4000 forint értékben.
A Krisztina téri Déryné étterem rövid idő alatt fogalom lett Budapesten, és az egy évvel később megnyílt kistestvére, a Mini Bistro is mára a város egyik legnépszerűbb étterme és szórakozóhelye. Nyáron a teraszon bajos helyet találni, késő este pedig, évszaktól függetlenül, az istenek kegyeltjének érezheted magad, ha bejutsz.
A Mini Bistro egyik találmánya a "running sushi"-ra hajazó magyar és nemzetközi étkekkel töltött kis tálkák, amik futószalagon kínálják magukat nonstop. Hogy erre még egy lapáttal rátegyenek, hétfőnként "mini" borfesztiválokat rendeznek, ahol a kitűnő séf csak erre az alkalomra álmodott meg egy ételkínálatot, ami a hétről hétre változó pazar borválasztékot kíséri. Ezekre a borfesztiválokra nincs belépő és nincs mindenkire kötelező kezdési időpont sem (este 7-től bármikor jöhetsz zárásig), a vacsorákra farmerban és tornacipőben is besétálhatsz, hiszen egyedül az a fontos, hogy te jól érezd magad.
A borvacsorákon minden héten más pincészet borai állnak párba a menü különböző fogásaival. Olyan nagy nevek alkotásaival találkozhatsz majd, mint Bock, Gere, Takler, St. Andrea vagy Kovács Nimród. A minden fogáshoz járó, kisebb pohárnyi borkóstoló ingyenes, de természetesen, ha bármelyik bor megtetszik, akkor külön is rendelhetsz magadnak egy-egy pohárral (500-2000 forint/dl árban). A 4-5 fogásos menüben olyan ínycsiklandó finomságok sorakozhatnak, mint a Zsírjában sült kacsacomb karamellizált sütőtökkel, vagy Zalai őzpörkölt dödöllével. A menü persze hétről hétre változik, de ehhez hasonló remekekre bizton számíthatsz.
Egy fogás ára 990 forint, a Bónusz Brigád ajánlatával te most 4000 forint értékben ehetsz és ihatsz úgy, hogy csak 2000 forintot kell fizetned érte. Az élvezeteket a háttérben szóló élő dzsessz zene teszi teljessé.
A Krisztina téri Déryné étterem rövid idő alatt fogalom lett Budapesten, és az egy évvel később megnyílt kistestvére, a Mini Bistro is mára a város egyik legnépszerűbb étterme és szórakozóhelye. Nyáron a teraszon bajos helyet találni, késő este pedig, évszaktól függetlenül, az istenek kegyeltjének érezheted magad, ha bejutsz.
A Mini Bistro egyik találmánya a "running sushi"-ra hajazó magyar és nemzetközi étkekkel töltött kis tálkák, amik futószalagon kínálják magukat nonstop. Hogy erre még egy lapáttal rátegyenek, hétfőnként "mini" borfesztiválokat rendeznek, ahol a kitűnő séf csak erre az alkalomra álmodott meg egy ételkínálatot, ami a hétről hétre változó pazar borválasztékot kíséri. Ezekre a borfesztiválokra nincs belépő és nincs mindenkire kötelező kezdési időpont sem (este 7-től bármikor jöhetsz zárásig), a vacsorákra farmerban és tornacipőben is besétálhatsz, hiszen egyedül az a fontos, hogy te jól érezd magad.
A borvacsorákon minden héten más pincészet borai állnak párba a menü különböző fogásaival. Olyan nagy nevek alkotásaival találkozhatsz majd, mint Bock, Gere, Takler, St. Andrea vagy Kovács Nimród. A minden fogáshoz járó, kisebb pohárnyi borkóstoló ingyenes, de természetesen, ha bármelyik bor megtetszik, akkor külön is rendelhetsz magadnak egy-egy pohárral (500-2000 forint/dl árban). A 4-5 fogásos menüben olyan ínycsiklandó finomságok sorakozhatnak, mint a Zsírjában sült kacsacomb karamellizált sütőtökkel, vagy Zalai őzpörkölt dödöllével. A menü persze hétről hétre változik, de ehhez hasonló remekekre bizton számíthatsz.
Egy fogás ára 990 forint, a Bónusz Brigád ajánlatával te most 4000 forint értékben ehetsz és ihatsz úgy, hogy csak 2000 forintot kell fizetned érte. Az élvezeteket a háttérben szóló élő dzsessz zene teszi teljessé.