Falatnyi, tarka sushik és nigirik: tudjuk, a japán konyha apró műremekeivel is alig lehet betelni, de miközben újabb és újabb, algatekercsbe zárt kis ízorgiákat fedezel fel, néha pillants oldalra is, mert a japán konyhának a sushin túl is van mit a tejbe aprítania.
Az aSushibar bőségtálja láttán akkor is leesik az állad, ha azt gondoltad, hogy te már mindent láttál sushiba tekerve. A tálról természetesen nem maradhatnak le az ismerős kis tekercsek, de néhány olyan fogás is eléd kerül, amiről eddig talán nem is hallottál, ha pedig igen, akkor valószínűleg azóta sem tudsz megfeledkezni róla.
A makik és nigirik mellett tempirázott torpedórák is érkezik salátaágyon, de ha fogadnunk kellene az igazi nagy meglepetésre, akkor a csirkemelles sült rizs és a karamellizált szójaszósz mellett tennénk le a voksunkat.
Fedezz fel egészen új ízeket, és lakjatok jól ketten az aSushibar bőségtáljaival, ahol nem csak a gyomrotokat, az új, izgalmas, különleges ízek utáni kiváncsiságotokat is kielégítik.
A tál tartalma:
- 2 adag tempurázott torpedórák saláta ágyon, japán csípős majonéz mártogatóssal
- 16db lazacos sajtkrémes maki szezámmaggal meghintve
- 2db tamago japán omlett nigiri
- 2 adag csirkemelles sült rízs , ropogós grill zöldségekkel, karamellizált szójaszósszal
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!