Amikor a csokoládé simán és hibátlanul rázárul a krémes töltelékre, gömbölyded, roppanós, hibátlan bonbont alkotva, akkor érted csak meg igazán, hogy az univerzumban minden a helyén van.
A bonbon aprócska desszert, amiben csak annak van helye, ami a legfinomabb, abból azonban pontosan elegendő kerül bele. A Bourbon Kreatív Élménykonyhában nem csak egyszerű csokibonbonokat öntötök, hanem exkluzív édességeket készítetek, márványfestéssel készült trüffelek és kézműves bonbonok kerülnek díszdobozba a saját kezed munkája által, a különleges finomságokat pedig később a saját konyhádban is képes leszel elkészíteni.
Készítsd el a saját doboz bonbonodat, készítsd el az ízek, krémek, roppanós csokoládék kis univerzumát, abból és úgy, ahogyan te elképzeled.
A program rövid ismertetése:
Elméleti rész:
- a csokoládé készítés technikája, eszközök ismertetése
- a temperálás vázlatos bemutatása
Gyakorlati rész:
- temperálás,
- bonbonhüvely készítése,
- töltelék (ganache) készítés,
- bonbonzárás,
- trüffel készítés, festése
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!