Egy szendvicsnek sem feltétlenül úgy kell kinéznie, hogy a vajkrémre rádobod a felvágottat, de mindegy, milyen nagy gonddal készítesz el egy fogást, a sushinak semmi nem érhet a nyomába, hiszen legalább annyira van szó művészetről és hagyományról, mint gasztronómiai tudásról.
A jól elkészített sushi minden falatja egy külön kis világ, ahol tökéletes a harmónia, mindenből éppen annyi van, amennyi kell, ahogy a jin és a jang is kiegészítik egymást. Az aSushiBarban nagy gonddal elkészített, autentikus ízvilágot tükröző sushik várnak, amiket eredeti japán recept alapján, frissen készítenek. A 32 darabos tállal ketten is jól laktok, a finom kis falatok apránként töltenek el, miközben mindegyiket, egyenként kiélvezheted – elvégre a sushit nem behabzsolja az ember, hanem megadja a neki járó tiszteletet.
A rákhúsos nigiri, a krémsajtos, lazacos, uborkás tekercs, esetleg a pankó morzsába borított? Melyik sushitól fut össze a nyál a szádban? A 32 darabos tál minden sushija a vacsora újabb és újabb csúcspontja lehet.
A tál tartalma:
- 8-as tekercs teriyakiban sült cukkinis, újhagymás tekercs pankó morzsában kívültekerve
- 8-as tekercs surimi rákhúsos tekercs, uborkával, paprikával.
- 4-es tekercs rákhúsos tekercs, jégsalátával, sajtkrémmel
- 4-es tekercs lazacos tekercs, krémsajttal, uborkával szezámmagba forgatva.
- 2 db tamagoyaki nigiri
- 2 db vöröstonhalas nigiri
- 2db rákhúsos nigiri
- 2 db lazacos nigiri
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!