Tekeregni a plázában, talán nem a legélvezetesebb dolog, de sushit tekerni egy plázában?! Ugye érdekesebben hangzik. A legújabb ajánlatunkkal leegyszerűsítjük számodra a sushihoz vezető kalandos utat.
A Mammut II.-ben az aSushiBar tanfolyamán megtanítanak sushit tekerni. Miközben ellesed a mesterfogásokat és törlöd emlékeid közül a rosszul megfőzött rizs és a tanácstalan toporgás rémképeit még teával is kényeztetnek. Az alapanyagot (és a főzés közben elfogyasztott igazi japán teákat) természetesen az aSushiBár étterem biztosítja. Ja, és az sem utolsó szempont, hogy a kurzus végére 4-5 tálnyi saját készítésű sushi keletkezik, amit természetesen hazavihetsz.
4 x 55 percben sajátíthatod el a tekerés művészetét. Elmagyarázzák neked, honnan és milyen anyagokat, kellékeket szerezz be a jó sushihoz, majd hogyan készítsd elő őket. Gyakorlatban tanulod a rizsfőzést, a makitekerést és a nigiriformázást, valamint hogy, hogyan készül a miso leves és a tamagoyaki. A tanfolyamon végén oklevelet is kapsz.
Ezek után biztos, hogy minden ismerősöd a sushid csodájára fog járni. De ha esetleg valaki mégis kételkedne tudásodban, bátran hívd meg vacsorára.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!