UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel a T.G.I. Friday’s-től kaptunk még 500 bónuszt. És sajnos több már tényleg nem lesz! Siess, hogy még neked is jusson belőle!
Nem tudom, felfigyeltél-e már arra a jelenségre, hogy különféle növényekből készülnek ugyan húspótlékok, de fordítva ez nem igaz. Hátszínből nem készítenek kelbimbó-utánzatot, a szaftos sertésoldalast nem alakítják át feketeretek-pótlékká. Hogy ez miért van így, azt egy igazi húsevő jól tudja. Most elzarándokolhatsz a szaftos, ízletes, omlós húsok mekkájába, a T.G.I. Friday’s-be, ahol BBQ finomságok, Angus marhából készült burgerek, Jack Daniel’s szószos sült oldalasok, puha steakek, pikáns Tex-mex ételek várnak rád türelmetlenül.
A Friday's-ben a steakek és a burgerek jó minőségű, omlós marhahúsból készülnek, felejtsd el a rágós cipőtalpakat. A BBQ és Jack Daniel’s szószos, cajun szószos oldalasok, hátszínek, csirkemellek nem csak ízletesek a szósztól, de a lassú tűzön sütéstől tökéletesen puhák, szaftosak is.
Ízleld meg a roston sült Jack Daniel’s Glazed Ribset, amely nem más, mint pikáns cajun szósszal fűszerezett, puhára sütött, egész sertés oldalas, melyet ropogós hasábburgonya körít (3.950 Ft). Ha autentikus, jó minőségű, szaftos-zamatos húspogácsával bélelt hamburgerre vágysz, kóstold meg az étterem bármelyik burgerét, igazi különlegesség például a Smoked bacon guacamole cheesburgert, amelyben az Angus marhából készült húspogácsa telt íze a Cheddar sajttal, a füstölt baconnal, a Dijoni mustáros szósszal és az avokádókrémmel alkot harmóniát (3.550 Ft). A Friday's-ben a steakimádók is megtalálják rajongásuk rózsaszínre sütött tárgyát; de ha egy meleg ciabattába foglalva látnád szívesen a puha, csíkokra vágott hátszínt, akkor bökj az étlapon a BBQ Beef Sandwich-re (2.950 Ft), amely cajun fűszeres, ropogós hagymával, olvadt sajttal lesz még ízletesebb.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!