Nem mindegy, hogy hogyan kezded az új évet, hiszen az kihat az egész évre. Akár hiszel ebben, akár nem, csak nyerhetsz azzal, ha megveszed bónuszunkat és egy remek vacsorát költesz el ebben a hangulatos étteremben, akár rögtön januárban.
Szinte közösségi élettér-volta, a belváros tán legszebb terasza, exkluzív, mégis fesztelen kényelmet kínáló belterei, igényes zenekínálata, az egyszerre lefegyverző és közvetlen szerviz teszi az Apacukát mind népszerűbbé, s méltán.
No meg a nemzetközi-magyar trendeket tökéletes arányérzékkel, rendkívüli szakmaisággal, mégis könnyed eleganciával összesimító fun dining-konyhája. Utóbbiról szinte korlátlanul győződhettek meg a bónusz révén.
Kedvcsinálónak szemezgetünk neked a január eleji étlapról, de jó, ha tudod, hogy az étlap folyamatosan változik, a szezonalitás jegyében.
Az alapos gyomorkényeztetés kezdődhet akár Pankó morzsában sült fűszeres kecskesajttal, salátával, sültpaprika krémmel (1.200 Ft), vagy Fűszeres császárhússal, marinált lilahagymával, szezámos rúddal (1.200 Ft).
A fő attrakciók között hódít például a Szürkemarha pofa, kapormártással, pirított zsemlegombóccal (2.600 Ft), vagy épp a Lime-os, petrezselymes taglietelle, sült kacsamell csíkokkal, rukkolával (2.600 Ft).
S végül édes befejezésként jöhet például két örök kedvenc, Apacuka-módra újraálmodva: egy izgalmas Kókusz madártej, mangó pillecukorral (800 Ft), vagy Csokoládé fánk, málna veloute-tal (800 Ft).
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!