Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

8.990 Ft helyett 4.990 Ft: Advent Bécsben - 1 napos buszos utazás 1 főnek több programváltozatban, több választható időpontban a Pannonia Program- és Utazási Iroda szervezésében

36 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Választható programok és időpontok: Program 1: Szabadprogram: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17., Program 2: Madame Tussauds Panoptikum: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17., Program 3: Schönbrunn-i kastély: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17., Program 4: Hofburg: 2016. november 26., december 3., 10., 17., Program 5: Hundertwasser: 2016. december 3., 10., Program 6: Operaház: 2016. december 3., Program 7: Time Travel: 2016. december 3.

Indulás: 6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló), 6:20 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegálló). Vidéki felszállási helyek: M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő (Agip benzinkút, 10 km), M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő (Shell benzinkút, 64 km), M1 autópálya, Győr (Arrabona pihenő, 119 km), M1 autópálya (Mosoni pihenő, 162 km). Találkozó minden esetben 15 perccel indulás előtt. Érkezés haza: a késő esti órákban

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezés díját, ingyenes Bécs belváros térképet

Az ajánlatot a Brigád Ponton készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2016. november 25. - december 9.

FONTOS: A BÓNUSZ megvásárlása után telefonos, email-es vagy személyes foglalás szükséges a program megnevezésével, legkésőbb az utazás időpontja előtt 5 munkanappal. Az utazás megkezdéséhez a bónusz beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a BÓNUSZ vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. E-mail-es foglalás esetén az adatokat az info@pannoniatravel.hu címre kell küldeni. Kötelezően külön fizetendő: Ügyfél regisztrációs díj: 800 Ft/fő, amelyet csak az utazási irodával először utazóknak kell fizetniük, 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás, városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 EUR/fő (nov. 26., dec. 3., 10. és 17.), városi behajtási engedély nélküli napokon a parkolási díj: 2 EUR/fő (nov. 19., dec. 2., 4. és 11.). Külön fizetendő belépődíjak: Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy: felnőtt: 11,5 EUR/fő, gyermek: 7 EUR/fő, diák: 10,5 EUR/fő, nyugdíjas: 11,5 EUR/fő, Madame Tussauds Panoptikum csoportos belépődíj: 16 EUR/fő, Operaház belépődíj helyi idegenvezetéssel: felnőtt: 9 EUR/fő, 65 év felett: 7 EUR/fő, gyermek/diák - 27 év alatt: 5 EUR/fő, Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: felnőtt: 15,5 EUR/fő, gyermek: 9,5 EUR/fő, diák: 13,2 EUR/fő, nyugdíjas: 14,5 EUR/fő, Haus Wien állandó kiállítás belépődíja: felnőtt: 10 EUR/fő, gyerek: 5 EUR/fő, 10 éves korig ingyenes, Time Travel belépődíj: 18 EUR/fő. A díjak a buszon az idegenvezetőnek EUR-ban fizetendők, amelyek időközben változhatnak. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

4.990 Ft

44% kedvezmény Már csak 3 darab
Válassz csomagot!
ELFOGYOTT
584 vásárló 0 :  nap 0 0 : 0 0 múlva lejár
Pannonia Program- és Utazási Iroda
4.9 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Cím:
Ausztria Bécs Schönbrunn
vezess ide

+3630 592 6107
pannoniatravel.hu
Jó szervezés, kényelmes busz, jó idegenvezetés.
2016. február 10.
Felkészült, kedves és figyelmes vezetőnk volt, nagyon jól éreztük magunkat.
2016. május 23.
UPDATE:
24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

Egy bécsi látogatást nem kell alkalomhoz kötnöd, a város bármikor képes lenyűgözni. Adventkor persze a mesébe illő forgatag, a hangulatos karácsonyi vásárok, a téli tündérország még vonzóbbá teszi a népszerű osztrák fővárost. Fedezd fel egynapos buszos kiránduláson a legismertebb látnivalókat, vagy töltsd érdekes, szórakoztató programokkal a napot. 

 

 

A Habsburg császárok hatalmas birodalmának egykori központja a magját alkotó középkori várral és a koronázási jelvényekkel, ma pedig az osztrák államfő székhelye, ahol a Nemzeti Könyvtár és a Sissi Múzeum is helyet kap - a Hofburg kihagyhatatlan látnivaló, ha Bécsben jársz, csakúgy, mint az elegáns Operaház, vagy a Habsburgok fényűző nyári rezidenciája, a Schönbrunn-i kastély.

 

 

Ha azonban a kötelező látnivalók listáját már korábban kipipáltad, fedezd fel a Práterben az óriáskerék előtti téren Madame Tussauds panoptikumát. 71 osztrák híresség és történelmi személyiség viaszfigurája nyújt kiváló szórakozási lehetőséget - Ferenc József császártól, Sissin, Mozarton és Mária Terézián át Klimt-ig.

 

Ezúttal izgalmas időutazásra is lehetőség van: egy régi kolostor épületében interaktív módon ismerheted meg Bécs történelmét a rómaiaktól napjainkig. A török támadását, Bécs virágkorát, a második világháború borzalmait szinte a bőrödön érzed, ha ezt a programot választod. Az adventi forgatagban elvegyülni már kellemes levezetése lesz a napnak.

 

 

Program 1: Szabadprogram

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. A napot a belvárosban töltitek, a leghangulatosabb utcák, legnevesebb múzeumok és
legjobb vásárlóhelyek közelében. A csoportkísérő idegenvezető sok tippel, ötlettel, aktuális információval segíti a választást a megannyi bécsi programlehetőség közül. A Városháza előtti téren megrendezett hagyományos „Christkindlmarkt” mellett a belváros több pontján is találhatsz
hangulatos karácsonyi vásárokat, érdemes ezeket a délutáni szürkület után is felkeresni, hiszen ilyenkor gyúlnak fel az adventi fények, és csöppenhetsz bele a híres bécsi advent felejthetetlen hangulatába. Napközben számos programlehetőség közül választhatsz: Práter vidámpark és Óriáskerék, Belvedere, Szépművészeti és Természettudományi Múzeum, Zene Háza, Mozart Ház stb., végigjárhatod a Mariahilfer Strasse-t ajándékok, vásárfia után kutatva, vagy betérhetsz egy hangulatos kisvendéglőbe egy hamisítatlan Wiener Schnitzel, Sacher-torta, forró Melange vagy más osztrák finomságok kedvéért. Aki a sok remek lehetőség mellett a csoportkísérő idegenvezetővel az óváros nevezetességeiből is
megismerne néhányat, egy délelőtti kellemes gyalogos sétára invitáljuk, melynek során megnézitek a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, valamint a Stephansdomot.

 

Az utazás választható időpontjai: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17.

 

 

Program 2: Madame Tussauds Panoptikum

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. A Práterben található Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussaud
Panoptikum, ahol összesen 27 osztrák és 39 nemzetközi sztár viaszfiguráját nézhetitek meg. Fotózkodhattok Michael Jackson, Justin Bieber, vagy éppen Angelina Jolie mellett. Az interaktív kiállításon versenyre kelhettek egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetitek Johann Strauss Kék Duna keringőjét. Néhány kulisszatitok: egy élethű viaszfigura elkészítése nagyjából négy hónapot vesz igénybe, amely idő alatt összesen 20 lelkes „szobrász” dolgozik a nagy művön. Négy hétig tart például a haj beültetése és egy hét a fogak elkészítése – itt minden részletet megterveznek, hogy az így készült viaszfigura a lehető legjobban hasonlítson az eredeti személyre. A nap további részében szabadprogram, vagy a csoporttal gyalogos városnézés: Mária Terézia tér, Operaház, Kärtnerstrasse, Stephansdom. Érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

 

Az utazás választható időpontjai: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17.

 

 

Program 3: Schönbrunn-i kastély

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. Látogatás az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett Schönbrunn-i kastélyhoz, amely évszázadokon át volt a Habsburg család fényűző, nyári rezidenciája. A díszudvarban hatalmas karácsonyfa és hangulatos karácsonyi vásár fogad, a hatalmas francia parkban felsétálhattok egészen a Gloriettig, ahonnan szép kilátás nyílik a városra, ellátogathattok a híres (és világon legelső!)
schönbrunni állatkertbe, vagy akár megnézhetitek a Kocsimúzeumot, ahol a császári szánaktól a koronázási hintóig számos különlegességet állítottak ki. Aki pedig kíváncsi a pazar kastélybelsőre, bejelentett csoportunkkal tartva végigjárhatja a kastély összes látogatható termét, 1441 helyiségből 45-öt. Gyönyörű báltermek, titkos kabinetszobák, Ferenc József dolgozószobája és Erzsébet királynő toilett szalonja, amelyek kapcsán megannyi érdekesség tárul fel a Habsburgok mindennapjaiból, uralkodóink személyiségéből, szokásaiból. A nap további részében szabadprogram, vagy a csoporttal gyalogos városnézés: Mária Terézia tér, Operaház, Kärtnerstrasse, Stephansdom. Érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

 

Az utazás választható időpontjai: 2016. november 19., 26., december 2., 3., 4., 10., 11., 17.

 

 

Program 4: Hofburg

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. Látogatás az óváros szívében fekvő Hofburgba, a Habsburg család császári rezidenciájába. Egyetlen belépőjegy megváltásával három érdekes kiállítást is megnézhettek egy helyen: Császári lakosztályok, Sissi múzeum, Ezüstkincstár. A nap további részében szabadprogram, vagy a csoporttal gyalogos városnézés: Mária Terézia tér, Operaház, Kärtnerstrasse, Stephansdom. Érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

 

Az utazás választható időpontjai: 2016. november 26., december 3., 10., 17.

 

 

Program 5: Hundertwasser

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. A délelőtt folyamán Hundertwasser, a világhírű osztrák építész és festő alkotásait keresitek fel, valamint a tematikus idegenvezetés által útközben munkásságával is megismerkedhettek. Ezt követően ellátogattok az életmű hagyatékot gondozó Kunst Haus Wienbe, amely épület kívül-belül Hundertwasserről mesél. Az állandó kiállítás egyedülálló keresztmetszetét nyújtja a 2000-ben elhunyt alkotó festményeinek, nyomatainak, építészeti terveinek és iparművészeti alkotásainak. A múzeum megtekintése után átsétáltok a közeli Hundertwasser Házhoz, amely Bécs egyik legismertebb nevezetessége. A lakóházként működő épület szép példája annak, hogy az organikus művészet eszközeivel, a vidám színekkel, természetet idéző formákkal, a kiszámítható szabályosságtól oly távol álló játékossággal miként akart a „különc zseni” a modern világban hidat verni ember és természet között. Vallotta, hogy a Paradicsom itt van körülöttünk, csak meg kell látnunk, felfedezni, létrehozni, engedni kibontakozni a saját életünkben. A nap további részében szabadprogram, vagy a csoporttal gyalogos városnézés: Mária Terézia tér, Operaház, Kärtnerstrasse, Stephansdom. Érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

 

Az utazás választható időpontjai: 2016. december 3., 10.

 

 

Program 6: Operaház

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. Délelőtt a belvárosban egyénileg vagy gyalogos városnézés a csoporttal: Parlament, Mária Terézia tér, Hofburg, Stephansdom, Kärtnerstrasse. Délután belső tárlatvezetés a Ring első épületeként felépült elegáns bécsi Operaházban. Felépítését 1861-ben rendelte el Ferenc József, aki a megnyitón Erzsébet királynével együtt jelen is volt. A két építész-tervező azonban nem érte meg az átadó ünnepséget, az épület a végzetükké vált. Az épület nem nyerte el az akkori közvélemény tetszését, gúnyos kabarétréfák, karikatúrák, élces újságcikkek születtek. A belsőépítész öngyilkosságba menekült, társa pedig a lelki teher nyomán néhány héttel később szívrohamban meghalt. Az Operát a 45-ös bombázások után, 1955-ben Mozart Don Giovannijával nyitották újra, mint egykoron, első megnyitójakor. A Monarchia korabeli bírálatok a múltba vesztek, a két jeles építész alkotása Bécs legszebb nevezetességei és a világ legrangosabb operaházai közé tartozik. A 40 perces vezetés során megismerhetitek az építés történetét, az intézmény mai épületét, működését, valamint bejárhatjátok a díszes fogadó csarnokot, főlépcsőházat, teaszalont, márványtermet, díszbüfét és a nézőteret. A fennmaradó szabadidőben érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort.

 

Az utazás időpontja: 2016. december 3.

 

 

Program 7: Time Travel

 

Reggel indulás Bécsbe, érkezés várhatóan 10 óra tájban. Bécs szívében, egy régi kolostor épületben újfajta interaktív program, a Time
Travel vár. Egy szerzetes üdvözöl és kísér végig egy szórakoztató és tanulságos időutazáson. Egy virtuális repülés keretében eljutsz abba a korba, amikor Bécs még a Római Birodalom része volt. Innen indulva utazhatsz végig Bécs évszázadain. Átélheted a törökök támadását, megismerkedhetsz Mozarttal, valamint Sissivel és Ferenc Józseffel, keringőt táncolva részt vehetsz egy császári bálon, átélhetsz egy II. világháborús légitámadást egy igazi légvédelmi bunkerben, vagy lovasfogattal végighajthatsz a mai Bécs utcáin. Az egy órás időutazás 5 dimenziós vetítéssel, különleges hangeffektusokkal és számítógépes animációkkal tarkítva teszi egyedülálló módon érzékelhetővé és átélhetővé Bécs izgalmas történelmét. (A programhoz magyar nyelvű audioguide-ot is biztosítanak.) A nap további részében szabadprogram, vagy a csoporttal gyalogos városnézés: Mária Terézia tér, Operaház, Kärtnerstrasse, Stephansdom. Érdemes sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül, és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.

 

Az utazás időpontja: 2016. december 3.

 

 

Indulás:

 • 6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • 6:20 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

 

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezz a fenti indulási helyszínekre.

 

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km
 • M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km
 • M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km
 • M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

 

Érkezés: a késő esti órákban, 22 óra körül

 

 

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés és csoportkísérés
 • szervezési díj
 • ingyenes Bécs belváros térkép

 

Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 500 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő
 • városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 EUR/fő - városi behajtási engedély nélküli buszon 2 EUR/fő

 

A városi behajtási engedély és a parkolás díja a buszon az idegenvezetőnek Euro-ban fizetendő, melynek összege időközben változhat.

 

 

Külön fizetendő belépődíjak:

 • Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy felnőtt: 11,5 EUR/fő, gyerek: 7 EUR/fő, diák: 10,5 EUR/fő, nyugdíjas: 11,5 EUR/fő
 • Madame Tussauds Panoptikum csoportos belépődíj: 16 EUR/fő
 • Operaház belépődíj helyi idegenvezetéssel: felnőtt: 9 EUR/fő, 65 év felett: 7 EUR/fő, gyerek/diák 27 év alatt: 5 EUR/fő
 • Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: felnőtt: 15,5 EUR/fő, gyerek: 9,5 EUR/fő, diák: 13,2 EUR/fő, nyugdíjas: 14,5 EUR/fő
 • Time Travel belépődíj: 18 EUR/fő
 • Haus Wien állandó kiállítás belépődíja: felnőtt: 10 EUR/fő, gyerek: 5 EUR/fő, 10 éves korig ingyenes

 

A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek Euro-ban fizetendő, melynek összege időközben változhat.

 

Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az utazási irodában köthető.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB -64% Korrekciós talpbetét készítés
3.990 Ft 519 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Karácsonyig vasárnaponként hosszabb nyitvatartással: 10.00-20.00

Dec. 24: 09.00-13.00
Dec. 25: ZÁRVA
Dec. 26: ZÁRVA
Dec. 27: 10.00-18.00
Dec. 28: 09.00-21.00
Dec. 29: 09.00-21.00
Dec. 30: 09.00-21.00
Dec. 31: 09.00-13.00
Jan. 01: ZÁRVA
Jan. 02: 09.00-21.00

-50% Selyemfestő tanfolyam
9.990 Ft
-70% 1 napos stílustanfolyam
11.990 Ft
-80% Hyaluronsavas arckezelés
1.990 Ft 53 vásárló
Piactéri ajánlatok
-67%
Tű nélküli botoxos fiatalító kezelés
-50%
12 kezeléses zsírfaló bérlet
-70%
Ajándékozz SHR végleges szőrtelenítést!
-88%
4 alkalmas mikrodermabráziós kúra
-69%
Anti-aging bőrfiatalító arckezelés mezoterápiával
Segít a brigád Támogasd a beteg gyerekeket!
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
23.840.889.704 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió