Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

27.990 Ft helyett 22.490 Ft: Adventi hétvége Krakkóban - 2 napos buszos utazás 1 főnek szállással, reggelivel a Pannonia Program- és Utazási Iroda szervezésében

5 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Az utazás választható időpontjai: 2016. december 3-4. vagy december 10-11. Indulás: 6:00 Batthyány tér 7. (villamosmegálló előtt), 6:20 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló). Vidéki felszállási lehetőség: Salgótarján, Tesco áruház (a felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődj az utazási irodánál). Találkozó minden esetben 15 perccel indulás előtt. Érkezés haza vasárnap, 22:00 óra körül

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a háromcsillagos szállást 1 éjszakára, büfé reggelis ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést, a szervezés díját

Külön fizetendőek a belépők a helyszínen

Az ajánlatot a Brigád Ponton készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2016. november 29. - december 2.

FONTOS: A BÓNUSZ megvásárlása után telefonos, email-es vagy személyes foglalás szükséges legkésőbb az utazás időpontja előtt 5 munkanappal. Az utazás megkezdéséhez a bónusz beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a BÓNUSZ vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. E-mail-es foglalás esetén az adatokat az info@pannoniatravel.hu címre kell küldeni. Kötelezően külön fizetendő: Ügyfél regisztrációs díj: 800 Ft/fő, amelyet csak az utazási irodával először utazóknak kell fizetniük, 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás, egyágyas felár: 5.300 Ft. Külön fizetendő fakultatív programdíj és belépőjegy: wieliczkai sóbánya fakultatív program részvételi díja: 3.500 Ft/fő (az utazási irodában előre fizetendő), sóbánya belépőjegy és helyi idegenvezetés: felnőtt: 50 PLN/fő, gyermek és 26 év alatti diák (érvényes igazolvánnyal) 33 PLN/fő, és a kötelező helyi idegenvezetőért 20 PLN/fő fizetendő egységesen (a buszon az idegenvezetőnek fizetendő). A megadott belépődíjak az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. Az árak időközben változhatnak. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

22.490 Ft

20% kedvezmény
Válassz csomagot!
ELFOGYOTT
37 vásárló 0 :  nap 0 0 : 0 0 múlva lejár
Pannonia Program- és Utazási Iroda
5 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Cím:
Lengyelország Krakkó
vezess ide

+3630 592 6107
pannoniatravel.hu
Felkészült, kedves és figyelmes vezetőnk volt, nagyon jól éreztük magunkat.
2016. május 23.
Az idegenvezető rendkívül felkészült, nyugodt barátságos ember volt. Szerencsére a csoport is fegyelmezett volt, senkire soha nem kellett várni. Az autóbusz rendes, tiszta, jó műszaki állapotú, a sofőrök jó vezetők voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2016. május 08.
Élménydús út volt, program szerinti korrekt vezetéssel.
2016. február 19.
UPDATE:
24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

Ha csak ülünk a monitor előtt, aztán a munka végeztével a szokott úton hazabandukolunk, és ezt tesszük a hét minden napján, mígnem egy nap a semmiből ránk köszönt a karácsony, úgy nehéz ünnepi hangulatba kerülni. Pedig ilyenkor a világ nagy része ünneplőbe öltözik, rengeteg olyan csodás hely van, ahol a varázslat a valóság részévé válik. Ünnepi várakozás, csodás élmények, szívmelengető hangulat. Ez várhat rád ha lecsapsz aktuális bónuszunkra.

 

 

Utazz most velünk, hagyd magad mögött a hétköznapokat, hiszen egy hétvége alatt teljesen kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, ha az utazás során, csodaszép tájakon jársz és világhírű nevezetességeket keresel fel. Az adventi fényekkel ékesített, bájos krakkói óvárosban egybeforr múlt és jelen; a házakat, tereket járva visszaléphetsz a középkorba, ám ezzel egy időben élvezheted a város mai hangulatát, a lengyel vendégszeretetet és a különleges konyha remekeit. És ha Krakkó belvárosának megismerése mellett kedvetek van ellátogatni a híres Wieliczkai sóbányába is, két nap alatt két UNESCO világörökségi helyszínt is felkereshettek!

 

 

Ha belevágtok ebbe az adventi kalandba, így fog alakulni a programotok:

 

1. nap: Reggel indulás Budapestről, folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba, rövid pihenőkkel. Útközben rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirte épült Árva váránál. Kora délután érkeztek az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett, adventkor különösen szép Krakkóba, ahol közös séta keretében kívülről megtekinthetitek a legfőbb nevezetességeket: röviden átsétáltok az egykori koronázóváros történelmi központjának számító Várnegyeden, majd következnek az óváros legfontosabb látnivalói: a középkori Európa legnagyobb főtere (Rynek), a hajdan itt pezsgő életet folytató polgárok és kereskedők találkozóhelyeként szolgáló árkádos Posztócsarnok, a Mária-templom, amelynek tornyából a tatárjárás emlékét őrző harsonaszó hangzik minden órában és a tér fő ékessége, a kiemelkedő jelentőségű nürnbergi művész, Veit Stoss 15. századi, gazdagon faragott főoltára. Este szabad program, amelynek keretében ki-ki kedve szerint élvezheti az adventi vásárt, vacsorázhat, sétálhat.

 

 

2. nap: A reggelit követően hazaindulásig szabadidő, vagy fakultatív programlehetőségként kirándulás Wieliczka-ba, Európa leghíresebb, több mint 800 éves sóbányájába. A közel 3 órás program alatt lenyűgöző világ tárul elénk – mely minden bizonnyal mindenkivel feledteti majd az igen korai indulást - 135 méterrel a föld alatt csodálhatjuk meg a sóból kivájt folyosókat, termeket, a víz és levegő formálta változatos sókristály alakzatokat. Az út végén megtekintitek a világ legnagyobb földalatti templomát, a Szent Kinga kápolnát, amelyet sóból faragott padló és hatalmas sókristályokból összeállított csillárok díszítenek.

 

 

Útközben hazafelé megálltok a Magas-Tátra központjában, Zakopaneban, amely Lengyelország legmagasabban fekvő városa. Rövid sétát tesztek a több mint 2000 méter magas csúcsok között meghúzódó, kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban, lesz lehetőségetek gyönyörködni a tradicionális gorál faházakban, hangulatos, adventi díszbe öltözött utcácskákban, vagy válogatni a helyi piac portékái közül és megkóstolhatjátok a messze földön híres sajtokat is. Hazaindulás a délutáni órákban, visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban 22 óra körül.

 

Az utazás időpontja: 2016. december 3-4.(szo-v), 10-11.(szo-v)

 

Indulás:

 • 6:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
 • 6:20 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
 • Vidéki felszállási lehetőség: Salgótarján, Tesco áruház (a felszállási lehetőség időpontjáról érdeklődjön az utazási irodánál)

 

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzetek a fenti indulási helyszínekre.

 

  

A csomag tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást
 • a háromcsillagos szállást
 • büfé reggelis ellátást
 • idegenvezetést
 • a szervezés díját

 

Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 500 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő
 • 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás
 • egyágyas felár: 5.300 Ft

 

 

Külön fizetendő fakultatív program díj és belépőjegy:

 • A wieliczkai sóbánya fakultatív program: részvételi díja 3.500 Ft/fő, ami az utazási irodában előre fizetendő
 • A wieliczkai sóbánya belépőjegy és helyi idegenvezetés: Felnőtt jegy 50 PLN/fő, gyermek és 26 év alatti diákjegy (érvényes igazolvánnyal) 33 PLN, és a kötelező helyi idegenvezetőért 20 PLN/fő fizetendő egységesen, amely a buszon az idegenvezetőnek fizetendő

 

A megadott belépődíjak az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Zlotyiban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

 

Utasbiztosítás (Baleset-, betegség-, poggyász) az utazási irodában kedvező díj mellett köthető.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is

MOST A LEGNÉPSZERŰBB -31% 2x2 dl választható forralt bor
690 Ft 1359 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Karácsonyig vasárnaponként hosszabb nyitvatartással: 10.00-20.00

Dec. 24: 09.00-13.00
Dec. 25: ZÁRVA
Dec. 26: ZÁRVA
Dec. 27: 10.00-18.00
Dec. 28: 09.00-21.00
Dec. 29: 09.00-21.00
Dec. 30: 09.00-21.00
Dec. 31: 09.00-13.00
Jan. 01: ZÁRVA
Jan. 02: 09.00-21.00

-50% Selyemfestő tanfolyam
9.990 Ft
-70% 1 napos stílustanfolyam
11.990 Ft
-80% Hyaluronsavas arckezelés
1.990 Ft 52 vásárló
Piactéri ajánlatok
-50%
Lenőtt póthaj újrarakása
-38%
Hajhosszabbítás választható technikával
-46%
Infratrainer edzés
-72%
Kavitációs zsírbontás
-86%
10 alkalmas kavitációs zsírbontás
Segít a brigád Támogasd a beteg gyerekeket!
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
23.772.593.706 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió