Igazi hedonista vagy, aki imádja az ízeket, az igazán mesteri módon elkészített fogásokat? Ráadásul a húsimádók táborát is gyarapítod? Akkor most ez a bónusz igazán neked szól, egy omlós, finom steak vacsorát ajánlunk neked, ami után még hetekig erről fogsz álmodni.
Megesik, hogy az ember olyan jót eszik, hogy még hosszú idő után is mosolyra húzódik a szája, ha csak rá gondol. Itt nem arra kell gondolni, hogy akkora mennyiséget, amitől kipukkan, hanem olyan ízorgiára, ami után néha már nincs is kedvünk mást enni. Ezek az igazi gasztronómia élmények, amelyekre tényleg jó benevezni.
A forró olajban kisütött bélszínszeletek mellé vöröshagymából, paradicsomból, csiperke gombából, paprikából, szalonnából és libamájból készített, sóval és borssal fűszerezett ragut tesznek és pirított parázsburgonyával tálalják. Képzeld csak magad elé, ahogy a tökéletesen elkészített bélszínre harmonikusan rásimul a libamájas-gombás ragu, melyet érzékien roppanó parázsburgonyák hada vesz kerül. Hedonistáknak egyszerűen kötelező gyakorlat!
Igazi téli, energiát adó, egybe izgalmas, ízlelőbimbókat gyönyörködtető ételkompozíció várhat most rád, ha lecsapsz erre a bónuszra.
Íme a bónusszal elérhető étel pontos leírása:
Bélszín steak vacsora Budapest módra (libamájas - gombás ragú) pirított parázsburgonyával 1 fő részére
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!