Update: A januári időpontok már beteltek. Ha még nem váltottad be a bónuszodat, akkor a februári vagy márciusi tanfolyamokra tudsz bejelentkezni.
Ugye te is gyakran ajándékozol bonbont szeretteidnek? Itt az idő, hogy még nagyobb értékűvé varázsold ezt a finom ajándékot, méghozzá úgy, hogy saját kezeddel készíted el. Ajándéknak is kiváló, de vendégváró édességnek is felejthetetlen az igazi, házi, adalékanyagoktól mentes, jó minőségű alapanyagokból készült bonbon.
Lesd el a bonbon készítés csínját-bínját csokoládéra specializálódott szakképzett cukrász oktatótól egy Csokoládé Workshopon. A három órás Praliné Workshopot kis létszámú csoportokban egy jól felszerelt konyhában tartják.
A tanfolyamon először egy rövid elméleti bevezetőben megismered az alapanyagokat és az eszközöket. A cukrász oktatótól megtudhatsz mindent a csokoládéról, annak fajtáiról és felhasználási módjairól és természetesen a temperálásról.
Ezután a megszerzett tudásodat kamatoztathatod a gyakorlatban is. Megtanulsz többféle temperálási módszert, a hagyományos márványlapos technikán kívül olyan praktikákat is elsajátítasz, amit aztán a saját konyhádban is könnyedén kivitelezhetsz.
Minden résztvevő saját maga készíti el a bonbonjait. Az oldott, kellemes hangulat, és a mindenki számára érthető magyarázatok miatt szinte észre se veszed, hogy milyen könnyedén megtanulod használni a bonbonformákat, megismered, és egyúttal kiismered a megfelelő hőmérsékleteket illetve textúrákat; egyszóval megtanulsz bánni a csokoládéval.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!