Az utóbbi időben, hazánkban is egyre több cukrászda kirakatában láthatunk szebbnél szebb hívogató süteményeket, díszes cupcake-eket, vagy élethűen megformált formatortákat. Ez egyre több embert inspirál arra, hogy kitanulja a cukrász mesterséget, akár profi, akár csak hobbi szinten. Azonban a legtöbbjüket inkább a dekorálás vonzza, az hogy a sütijét milyen díszítési technikákkal, fortélyokkal tudja még esztétikusabbá, és mutatósabbá varázsolni. A probléma az, hogy nagyon sok energiát és időt elvesz az, hogy ízletes és megfelelő állagú tortákat készítsünk, amiket később dekorálhatunk. Sokunknak nincs se érzéke, se türelme ezzel bíbelődni és inkább egyből a dekorálásnak esne neki.
Mi erre a megoldás? Készítsünk cake popokat! A cake popok bármilyen szabadon választott édes tészta és egy ízletes krém keverékei nyalóka pálcikára tűzve, csokiba forgatva és dekorálva. Ezek az amerikai sütinyalóka csodák a New York-i blogger, Angie Dudley (ismertebb nevén Bakerella) találmányai. Manapság már rengeteg variáció létezik belőlük, a díszítési lehetőségek száma végtelen.
Gyere el a Cake Pop Workshop-ra és sajátítsd el a süti nyalóka készítését az alapoktól. Cukrász oktató segítségével különböző díszítési technikákat sajátíthatsz el, hogy később otthon könnyedén készíthesd el a saját ízlésednek és stílusodnak megfelelő, bármilyen alkalomhoz illő cake popokat.
A háromórás workshop-on ötleteket meríthetsz az ízesítéshez, megtudhatod, milyen tésztát, milyen töltelékkel érdemes kombinálni. A legegyszerűbb, leggyorsabban elkészíthető variációk mellett a komplikáltabb recepteket ismertetik. Időhiány miatt kész tésztákkal dolgoztok, azonban a receptúrákat és az elkészítés menetét minden esetben maradéktalanul ismertetik. Prémium minőségű alapanyagokat használtok, hogy a csodaszépre dekorált sütinyalókák ne csak mutatósak, de ízletesek is legyenek.
A legtöbb esetben csokoládéba (nagyon jó minőségű belga csokoládé) mártjátok ki a cake popokat, ehhez a legkönnyebben alkalmazható, otthoni temperálási módszereket is megtanítják neked, hogy mindenképp megkeményedjen a nyalókádon a csoki és az szép fényes, szürke csíkoktól mentes, egyenletes felületet képezzen.
- Ásványvíz fogyasztás
- Emléklap
- Szakképzett cukrász vezeti a tanfolyamot
- Prémium alapanyagok
- Kis létszámú csoportok
A tanfolyamokon a díszítés eltérhet a résztvevők igénye, ízlése alapján. Akár előzőlegesen egyeztetve külön tematika szerinti dekorációk (esküvő, babaváró, szülinap stb.)
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!