Egyesek szerint a legszebb hangzású magyar szó a fülolaj, mások a pillangó mellett teszik le a voksukat, de a mi fülünket a csülök szó kenegeti hájjal, már ami a hangzását illeti. A mennyei, gazdag, szaftos ízvilág pedig belülről képes megmelegíteni mindenkit, aki értékelni tudja a magyar gasztronómia egyik legnépszerűbb közszereplőjét.
A csülök ilyenkor, a téli időkben, amikor mindenki erősebben vágyik a tartalmas falatokra, különösen sokszor szóba kerülhet, de szerencsére az 52’Bisztroban nem csak beszélnek róla, hanem eléd is teszik, mégpedig a legimpozánsabb társaságban.
A tálon személyenként egy fél főtt, füstölt csülök kelleti magát fűszeres, fokhagymás olajban kisütve, hagymás burgonyával, torma mártással, házi vegyes savanyúsággal.
Mindez valószínűleg a legsivárabb késdobálóban is jók tudna esni, és elfeledtetné veled, hogy egyáltalán hol vagy, de a Brigádnál persze nem érjük be ennyivel! Bónuszunkért a gazdagon megpakolt csülöktálat egy olyan belvárosi étteremben fogyaszthatod el, ami kitűnő konyhája mellett kellemes hangulatáról, és a barátságos kiszolgálásról is híres.
Csülök, csülök, csülök… Mi is szeretjük mondogatni, de ha te is úgy érzed, hogy eleget beszéltünk róla, és most már inkább ennéd, mint hallgatnád, akkor kattints gyorsan a bónuszért, és csípd fülön az ajánlatot!