Disznótor. Ez a recsegős szó úgy hangzik a magyar ember fülének, mint a legszebb muzsika.
Aki még életében nem volt, az is tudja, milyen remek mulatság, és milyen kiváló étkek kerülnek itt a vendégek elé.
A frissen elkészített húsok, kolbászok és hurkák, a legördített pálinkák, és az alaposan megízlelt borok... Most nem is akármilyen helyszínre invitálunk, hanem a Tokaji Borvidékre. Van ideálisabb helyszín egy ilyen gasztro tobzódáshoz?
Vegyél részt az Angyal Borház disznótoros hétvégéjén, ahol nemcsak elmerülhetsz a pálinka-, sültkolbász- és orjaleves illatú gasztroünnepek hangulatában, de a fennmaradó időben borkóstolókon, vacsorákon vehetsz részt, és a wellness részlegben oldhatod ki tagjaidból a mindennapok feszültségét.
A csomag tartalma:
- szállás kétágyas szobában
- teljes ellátás péntek vacsorától vasárnap reggelig
- korlátlan wellness használat (szauna, jakuzzi)
- fogó pálinkák, borkóstoló a borászat termékeiből
Program:
- Péntek
- 14:00-18:00 Érkezés Rátkára az Angyal Borházba
- 19:00-20:30 Pincebemutató, borkóstoló
- 20:30-21:30 Vacsora
- Szombat
- 08:00-12:30 Házias reggeli mellé fogópálinka, forralt bor, hagymásvér, tepertő
- 13:00-14:00 Ebéd (orjaleves, toros káposzta, sertés sültek)
- 14:00-15:00 Hurka- és kolbásztöltés, tepertő sütés
- 15:00-19:00 Szabad program
- 19:00- Vacsora (sült hurka, kolbász, pecsenye sültek) és újbor kóstoló
- Vasárnap
- 08:00-9:30 Reggeli
- 10:00- Hazautazás
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!