A csokoládé, a bűnös élvezet – pedig önmagában a kakaóbab még egészséges is lenne, persze, a sok cukor már nem annyira, de mértékkel fogyasztva miért ne élvezhetnéd néha kedvenc nyalánkságaidat? Na jó, a hozzáadott adalékanyagok, mesterséges tartószítószerek meg ízfokozók komoly ellenérvnek számítanak. De mi lenne, ha a nagy gyártók által előállított kedvenceidet ezek nélkül, te magad is el tudnád készíteni?
Mars, Twix, Snickers, Bounty… Most mindenről lehull a lepel! Az Ursa Maior édességkészítő workshopj-án titkos recepteket ismerhetsz meg, hogy otthon, a saját szád íze szerint, adalékanyagok nélkül készíthesd el kedvencedet, hogy olyan csokoládét adhass a gyerekeidnek, amiről tudod, mi került bele, vagy egyszerűen csak te magad, még nagyobb élvezettel haraphass a kedvenc csokidba.
A házi készítésű nyalánkságok fortélyait a workshop-on mesterszakácstól lesheted el, bemutatják a temperálási technikákat, a csokoládé hüvelykészítést és a tökéletes töltelék receptjét is megtanulhatod.
A tanfolyamon 50%-os belga étcsokoládéval dolgoztok, és az otthoni konyhádban is fellelhető eszközöket használtok.
A workshop-on 5 féle desszertet készítetek el, ajándékba pedig nem csak édes tudást, de egy digitális receptkönyvet, és egy oklevelet is kapsz.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!