Hosszú út vezet a sushi-tól a rántott húsig, de bármilyen különböző is egyes népek ételkultúrája, leves, az mindenhol van. Talán éppen a leves volt az oka annak, hogy a vaskorban feltaláltuk az edényt, de az biztos, hogy ha az ízlés változik is, kockából vagy porból semmi olyasmit nem alkothatunk, ami a közelébe érne a friss alapanyagokból, helyben készült, minden ízében egészséges levesnek.
Minél modernebb a világunk, annál inkább halad étkezési kultúránk egy feneketlen szakadék felé. Ahelyett, hogy a technológia fejlődésével folyamatosan egészségesebb, vegyszermentesebb, tápanyagdúsabb táplálékot vennénk magunkhoz, épp az ellenkezője látszik megvalósulni: feldolgozott, vegyszerezett, adalékokkal turbózott, előregyártott élelmiszerek tömkelegét ontják magukból a gyártók, üzemek és nagyáruházak.
Az EASE Therapy-nál szembefordultak ezzel az áramlattal, és szeretnének azoknak segíteni, akik már szintén megtették, vagy fontolgatják ezt a lépést. Ráadásul nem csak tudják, tanítják is! Nyitva tartási idejük alatt a főzés gondját levéve válladról kíméletesen, egészséges alapanyagokból kínálnak neked változatos ételeket és italokat, esténként pedig főzőklubjaikon te magad is megtanulhatod, hogyan készítheted el otthon is ezeket a fogásokat.
Az ételeket kizárólag friss alapanyagokból, a helyszínen készítik el, így garantáltan frissen kerülnek az asztalodra. Nem használnak cukrot, rizst, burgonyát, mesterséges ízesítőt és színezéket, csak a legjobb alapanyagokat – ez a titkuk.
A bónusszal választható levesek:
- Tejszínes répakrémleves
- Zeller krémleves
- Brokkoli krémleves
- Toszkán paradicsomleves
- Mascarponés eperkrémleves
- Vöröslencse krémleves