Jó lenne pontosan tudni, milyen élelmiszerekre van szüksége a szervezetednek és melyek azok, amelyekből „elege van”?
Aktuális bónuszunkban most egy olyan vizsgálatot ajánlunk neked, mellyel kiderítheted, mely ételek, esetleg E-számok azok, amelyeket jobb lenne ha kerülnél, hogy a tested a legjobb formáját hozhassa.
Az étel intoleranciák, az élelmiszerek kevésbé ismert adalékanyagaira való érzékenység tünetei sokszor nem egyértelműek, nem jól elkülöníthetők. Holott ha túlterheljük a szervezetünket bizonyos ételféleségekkel, összetevőkkel, akkor az az egész működés általános gyengüléséhez vezethet.
Az Egészség-Zónánál most egy fájdalommentes és pontos szűrővizsgálat keretében utána járhatsz annak, hogy melyik napi szinten fogyasztott élelmiszerek terhelik túlságosan a szervezetedet, így kiderül, mely élelmiszerek fogyasztást lenne jó csökkentened, vagy esetleg teljesen elhagynod.
A vizsgálat nagyon széleskörű, így komplex képet kaphatsz arról, min lenne érdemes változtatnod.
Most egy másik, különleges vizsgálatra is lehetőséged nyílhat, hiszen az Egészség- Zónában az élelmiszer-adalékanyagokkal („E-számokkal”) kapcsolatos érzékenységeket is ki tudják deríteni az étel intoleranciákra is használt bioelektromos vizsgálat segítségével. Az E-számokkal kapcsolatos egyéni érzékenységek feltérképezése szintén nagyon fontos, hisz minden szervezet más és más, lehet, hogy bár az általad fogyasztott élelmiszerekben található mennyiség a szabályozásoknak megfelelően határértéken belül van, te mégis érzékeny vagy rá. Ezzel a vizsgálattal most megtudhatod, mely élelmiszer -adalékanyag mennyisége halmozódott fel a szervezetedben.
Kismamák, pacemakerrel élők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton! Az elektro-akupunktúrás műszerrel végzett állapotfelmérés nem orvosi vizsgálat, nem helyettesíti a klinikai, laboratóriumi vizsgálati eredményeket.
Az étel intolerancia vizsgálat kiterjed 180 paraméterre köztük:
- különféle zsírok, olajok
- diófélék
- fűszerek
- lisztfélék
- tejtermékek
- gliadin
- glutén
- tejfehérje(kazein)
- tejcukor (laktóz)
- tejzsír (mucin)
- purin
- kakaó
- kávé
- cukor
- csokoládé
- méz
- mák
- bor
- sör
- zöldségek
- gyümölcsök
- húsok
- halak
Vagy:
Vizsgálat E-számokra, tehát az élelmiszer-adalékanyagokra, amelyek mellékhatásai akár súlyos allergiás tünetek kialakulásának okozói lehetnek, emellett emésztőrendszeri problémákat, autoimmun betegségeket, hormonális problémákat idézhetnek elő.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!