Bár az emberek mindig is imádták a rántott csirkét, de egy időre úgy tűnt, kiszorítja őt a grillezet csirkemell, a csirkemell steak, vagy ne adj isten a lazac. De új trend, hogy a rántott csirke újból kezdi visszafoglalni az őt megillető helyet a gazstronómiánk élvonalában. Az éttermek szinte versengenek, hogy ki készíti a legjobb rántott csirkemellet. Az Anzo Menza egy igazi nagyágyúval, az extra large rántott csirkemellel száll be a harcba. Ezt az ízeletes óriást neked is meg kell kóstolnod!
A menü tartalma:
- 1 adag extra large rántott csirkemell (50 dkg)
- steak burgonya
- 0,5 liter limonádé vagy szörp
- 2 db kakaós palacsinta
Ki gondolná, hogy a lisztből, zsemlemorzsából és tojásból végül egy aranybarna, roppanós takaró lesz, ami önmagában is ízletes, de persze nem ebben áll a lényege. Az aranyló paplan alatt puhára és szaftosra sül a hús, amit persze frissen a legjobb fogyasztani.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!