A franciák tudják! Hogy mit? Hát azt… tudod. A boldog élet titkát. Huncut kis nemzet, meg kell hagyni, francia ágy, francia csók, francia saláta… Na jó, az utóbbit nem pont ők találták ki, de bőven akad ennél jóval elegánsabb, kifinomultabb és ízletesebb fogás is a francia konyhákban.
A franciák imádják a finom és sokszínű ételeket. Minden érzelem és szenvedély tükröződik gasztro világukban. A boron, a baguette-en és sajton kívül megvannak a maguk sajátos specialitásai, és most nem csak végigeheted magadat egy hamisítatlan, az elejétől a végéig kigondolt francia vacsorán, de meg is tanulhatod, hogyan készítsd el ezeket a különleges falatokat.
Beregszászi Zsolt Executive Chef főzőkurzusán klasszikus francia menüt készítetek, amit az este végén el is fogyaszthattok. Mert a francia fogások mindig finomak, de ha te magad teszed hozzá a fűszereket, a szenvedélyt és az étel szeretetét, akkor még ínycsiklandóbb lesz minden falat.
Menü:
- Francia hagymaleves (klasszikus)
- Citromos rozmaringos csirke, hercegnő burgonya, mézzel glasszírozott sárgarépa
- Csokoládé mousse
A bónusz az italfogyasztás árát is tartalmazza.