A Fuji Éttermet nemcsak azért nevezték el a nevezetes japán hegycsúcsról, mert az a felkelő nap országának egyik jelképe, hanem azért is, mert valóban mércét ad, és az itteni konyha is olyan magasságokba emelkedik, mint a fehérlő Fuji.
Legújabb ajánlatunkkal megízlelheted azt, hogy a japán gasztronómiának a tavaszi ízei is csodálatosak és izgalmasak. Mindezt a japán gasztronómia tán legrangosabb hazai székhelyén, a számos díjat és elismerést kiérdemelt Fuji Étteremben.
Tavaszi japán deluxe kóstoló menü a Fujiban:
- Aperitife
- Umeshu - Szilva bor
Sushi-sashimi
- Lazac és vörös sügér sashimi spárgával és ponzu zselével
- Ebi furai salada maki - Rántott királyrákos és salátás sushi tekercs
- Deluxe bento doboz
- Zensai moriawase
3 féle előétel:
- Maguro miso steak - Pikáns miszóval pácolt tonhal steak
- Yasai itame - Pirított zöldség szójásan
- Haru yaki kakiage tempura - Párizsiasan sült zöldségek
Kiegészitő fogás
- Yaki udon - Tavaszi zöldségekkel pirított udon tészta
- Misoshiru - Miszó leves
- Gohan - Rizs
Desszert:
- Fuji meglepetés házi Desszert
(tej, liszt, glutein és egyéb érzékenyeknek nem ajánlott)
A séf, Usuda Masato kérlelhetetlen, mint egy sógun, ha a minőségről van szó: csak kifogástalan, friss alapanyaggal dolgozik, a legnagyobb szakértelemmel.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!