Igaz, hogy legtöbbünknek a tavasz és a nyár a kedvenc időszaka, de annak is megvan az előnye, ha beköszöntenek a hűvös idők. Ilyenkor jobban kívánja az ember a fajsúlyosabb étkeket, amik – valljuk be – finomabbak és csábítóbbak, mint egy tányér saláta. Ráadásul a hideg miatt nem is számít annyira bűnözésnek egy kalóriadúsabb fogás elfogyasztása, hiszen a szervezetünk amúgy is erre áhítozik.
Száz szónak is egy a vége: nem mondhatsz nemet egy szép pirosra sült fokhagymás kacsacombra, amely illő módon hagymás tört burgonyával és párolt lilakáposztával érkezik az asztalodra. Mindezt egy pohár jófajta borral, sörrel vagy limonádéval kísérheted le, egy gyertyafényes vacsora keretében.
Az étkeket az elegáns, de otthonosan barátságos Heller’s Étteremben fogyaszthatod el másodmagaddal. Akár baráti vacsorához, akár randevúhoz kiváló hely.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!