A hamburger nem más, mint két fél pufi zsemle közé zárt 22-es csapdája. Ugyanis, ha igazán finoman akarod enni, akkor jó bőségesen meg kell raknod minden földi jóval. De minél jobban meg van tömve, annál nehezebb harapni. Az igazi hamburgerimádókat persze semmi nem tántorítja el, mert szeretik a kihívásokat, főleg az ízletes kihívásokat.
Ajánlatunkkal hamburgert fogyaszthatsz dupla sajtal, dupla baconnel, cheddar szósszal, pirított hagymával, valamint steakburgonyával, limonádéval.
A Kantin az a hely, ahol hagyományos, de az egészséges életmód elveit is szem előtt tartva készül a mindennapi betevő. Chef Széplaki László kreatív keze alatt még a rég elfeledett receptek is új életre kelnek, finoman megfűszerezve a modern kézműves irányvonalakkal. A friss hús minden reggel egyenesen a Vásárcsarnokból, a gondosan válogatott zöldségek, a finom sajtok, házi húskészítmények pedig a termelői piacról érkeznek.
Az étterem vendégei barátságos, fiatalos környezetben költhetik el ebédjüket, vacsorájukat.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!