Nem indul nélküle a nap, de jól esik ebéd után is, már az illatával meg lehet főzni és abból tudod, hogy valaki igazán szeret, hogy tudja, hogyan kéred. Na mi az? Hát persze, hogy a kávé, ami jöhet kotyogósból, pörkölősből, gőzölősből, aprócska utazó gépből vagy profi irodai kávéfőzőből, a lényeg, hogy szeretettel és odafigyeléssel készüljön.
A Home Barista Standard kurzusain most te is megtanulhatod, hogy a kávékészítés egy fokkal bonyolultabb, mint megnyomni egy gombot, pláne instant port szórni egy bögre aljába. Ugyanakkor egy kis odafigyeléssel és gyakorlással otthon is olyan kiváló kávét készíthetsz, mint amilyet a kedvenc kávézódban szolgálnak fel, és még a tejhabba rajzolt minták sem jelentenek majd többé rejtélyt a számodra.
A Home Barista Standard kurzusának elvégzése után minden reggeled jobban indulhat, de nem kétség, hogy bárkit az ujjad köré is csavarhatsz, akinek egyszer kávét viszel ágyba ezek után.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!