Szédítő, amikor egy 5000 éves gasztronómiai kultúra hagyományaiban saját korunk felismeréseit látjuk viszont. 5000 év alatt persze sokfajta hatás érte az indiai konyhakultúrát, de egy biztos: ha egészségesen szeretnénk étkezni, akkor étkezzünk sokat indiai éttermekben.
Rengeteg zöldség és növényi alapanyag, emésztést segítő színpompás fűszerkavalkád, sok csirke és bárány, állati zsíradék pedig módjával. Egyszóval, mintha csak a huszadik századi embernek találták volna ki.
Bónuszunkkal különleges, indiai bárányos menüt fogyaszthattok ketten a Curry House-ban.
Előétel:
- csirke tandoori szárnyak (Fűszeres csirke szárnyak Tandoori kemencében sütve)
Főételek:
- chicken reshmi kebab (Csirkemell file falatok faszénen sütve, joghurttal, tejszínnel marinálva, (nagyon enyhén csípős, gyerekeknek is ajánljuk)
- rogan josh curry (Bárány lassan főzve, Garam Masala fűszerkeverékkel ízesítve) 2 személyre
- biryani rizs (Finom basmati rizs, házunk Biryani fűszereivel pirítva) 2 személyre
- fokhagymás naan (Kenyér tészta, a tetején fokhagymával, Tandooriban sütve (lapos)
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!