Végy egy kontinensnyi országot, rendezz el rajta bő százféle népcsoportot, saját kultúrával, hints rájuk soktucat féle fűszert, majd ezt a mixet érleld szabad levegőn 2-3 ezer évig. A „fogás” neve: India. Merj magadnak is belőle bőséggel, e bónusszal.
Az indiai konyha népszerűsége töretlenül nő, s mind többen tudják, nem csak lángolóan tüzes étkeket várhat tőle. A Kuktaparty főzőkurzusán bővebbet megtudhatsz a hihetetlenül gazdag fűszerválasztékról, használatukról, s a különleges fűszerkeverékek összeállításáról.
Megismerkedsz az Vajas csirke, gyömbéres, fokhagymás csirke elkészítésének csínjával-bínjával, melyet paradicsommal, és garam massala fűszerrel ízesítesz. Különleges élmény lesz a Pakora Csirke, sárgaborsólisztből készült tésztába kisütve. Részleteket persze nem árulunk el, hiszen a titkokba beavatást nyersz majd a kurzuson. Hozzá Chapatit sütsz, ez a jól ismert indiai lepény. Végül Kheer kardamommal, kesudióval mandulával nevű desszerttel édesítitek meg az életet, mert a nyalánkságokat az indiaiak is imádják.
Élményfőzés lesz ez a javából, egzotikummal, jó társasággal, megtanulható kunsztokkal, Brigád-áron.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!