Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

13.500 Ft helyett 7.490 Ft: Az IQ ne csak egy pontszám legyen! Intelligencia hiteles mérése a Szegedi Pszichológiai Központban

1 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Számos teszt elérhető az interneten, vagy népszerű kiadványokban, de nagyon kevés a tudományosan megalapozott, hiteles teszt, amit képzett pszichológusok, egyénre szabottan értelmeznek

Az elemzésben meghatározzák az erősségeket és a fejlesztendő területeket. Továbbá javaslatot teszünk a fejlődési lehetőségekre. Az egyéni erősségekre és a fejlesztendő területekre is figyelmet fordítanak

Az intelligencia tesztek alapvetően a problémamegoldó képességek hatékonyságát mérik. Az intelligencia több, részképességét mérve, egyéni intelligencia képet állítanak fel rólad (logika, lényegkiemelés, téri intelligencia, a gondolkodás gyorsasága, a figyelemmegosztása, stb.)

A teszt megírása 60 percet vesz igénybe és rögtön utána megkapod a kiértékelést is

A Bónusz beváltható:
2016. október 19. - december 21.

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges. Telefonos bejelentkezéskor nem kell megadnod a bónuszkódod. A kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal! Más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

7.490 Ft

45% kedvezmény
KOSÁRBA
3 vásárló 7 :  nap 1 2 : 1 5 múlva lejár
Szegedi Pszichológiai Központ
Cím:
6722 Szeged Béke utca 9/a
fsz. 2 vezess ide

0630-5676721
szegedipszichologiaikozpont.hu
UPDATE:
24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

Tudod, mi a közös Arnold Schwarzenneggerben, Cindy Crawfordban és Shakirában? Ha most értetlenül nézel, megértjük, hiszen különböző területeken tettek szert ismertségre, de mindannyiukra igaz, hogy az intelligenciahányadosuk sokkal magasabb az átlagnál. Ha ez az információ téged is kíváncsivá tett, vajon mennyi lehet az IQ-d, mai ajánlatunk neked szól, mert hiteles intelligencia-mérés vár rád a Szegedi Pszichológiai Központban.

 

 

 Az intelligencia fogalma összetett problémamegoldó képességet jelent. Az intelligencia  tesztek alapvetően a problémamegoldó képességek hatékonyságát mérik. Számos teszt elérhető az interneten, vagy népszerű kiadványokban, de nagyon kevés a tudományosan megalapozott, hiteles teszt. Ezeket a teszteket csak képzett pszichológusok tudják egyénre szabottan értelmezni. A Szegedi Pszichológiai Központban alkalmazott tesztek hitelességük mellett részletes elemzésre adnak lehetőséget. A feladatok egy része inkább az iskolai jellegű teljesítmények várható szintjét jelzi, illetve az alacsonyabb iskolai teljesítmény okait segíthet felderíteni, más részük inkább a hétköznapi életben való sikerességet jelzi előre. A sikernek természetesen más tényezői is vannak, de általában az intelligencia átlag fölötti szintjein hatékonyabb a kreativitás területeinek megnyilvánulása is a hétköznapi életben és a munkában.

 

 

 A Központban az intelligencia több részképességét mérve egyéni intelligencia képet állítanak fel a vizsgált személyről (logika, lényegkiemelés, téri intelligencia, a gondolkodás gyorsasága, a figyelemmegosztása, stb.). Az IQ pontokon kívül az egyes képességek szintje is kiderül. Az egyéni erősségekre és a fejlesztendő területekre is figyelmet fordítanak, hogy az IQ ne csak egy pontszám legyen. A részletes elemzés lehetőséget adhat fejlesztési feladatok megbeszélésére, de problémák korai szűrésére is.

 

 

 Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB -63% 82 lövés 5 féle fegyverrel
9.990 Ft 487 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

-56% Dermatoszkópos anyajegyszűrés
8.790 Ft 438 vásárló
-33% Anyajegyszűrés teljes testre
9.990 Ft
-42% Anyajegszűrés
6.990 Ft 163 vásárló
Piactéri ajánlatok
-78%
5 alkalmas áll és bajusz SHR szőrtelenítés
-64%
Mikrodermabrázió, masszázzsal, ajándék ultrahang
-76%
Arctisztítás, hidegvasalással, masszázzsal
-55%
Szempilla-, szemöldökfestés ajándék szedéssel
-60%
Szemöldök szedés, festés, szempilla festéssel
Segít a brigád Oltalom Egyesület
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
23.129.935.644 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió