A szerb konyha ugyanolyan közel áll a magyar ember szívéhez, mint Szerbia Magyarországhoz. Igazi, húsevő nemzet, ami a magyar ízlésnek mindig imponál. A húsételeiket rafinált fűszerezéssel teszik pikánssá, amibe nem lehet nem fülig beleszerelmesedni. És itt nem áll meg a csoda! A szerb ételek híresek a mártásaikról, remekül kiegészítik a sok alapanyagból furfangosan megalkotott ajvarok és tejfölös mártások a húsokat. És mindehhez még rendkívül finom, puha, házi készítésű lepényeket is kapsz.
A Yu Grillben az ételek frissen készülnek, a marhahúsnak pedig idő kell, mire igazán átsül, de megéri várni. És az autentikus ízeket garantálja, hogy az étterem a Szerbia déli részén fekvő Leskovac városából a legjobb mesterszakácsokat szerződtette, aminek az eredménye: tökéletesre sikerült ételkülönlegességek.
A tál tartalma:
- Ínyenc csevapcsicsa (sajttal és baconnal töltött grillezett darált marhahús)
- Rozsnyicsak csirkehúsból (grillezett csirkefalatok baconbe göngyölve)
- Sopszka saláta
- Sült burgonya
- Tejfölös és csípős szószok
- 2 lepény
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!