Ha vágysz egy kis különlegességre és egy kellemes beszélgetésre, tekerd be a barátnődet vagy a haverodat egy körre az aSushiBar-ba, ahol számos egzotikus tekercsen osztozhattok.
Az aSushibár egyik legnagyobb erőssége, hogy a sushik tényleg frissen készülnek, nem keringenek futószalagon, hanem a szakácsok keze alól rögtön a tányérodra érkeznek. Márpedig a jó sushi egyik legfontosabb ismérve: a frissesség. És persze hibátlan alapanyagok, nagy szakértelem.
Előétel:
- tintahalkarika 4 db
- bundázott rákolló 4 db
- tavaszi tekercs 6 db, tavaszi saláta ágyon, 3 féle mártogatós szósszal
Sushi tál (38 db-os sushi):
- 2 db lazac sashimi (2 szelet)
- 2 db vöröstonhal sashimi (2 szelet)
- 2 db fehérhúsú sügér sashimi (2 szelet)
Makik:
- 8 db-os teriyaki lazac, krémsajt, uborka maki
- 8 db-os Tonhalkrémes snidlinges maki
- 8 db-os sült cukkini, aszalt paradicsom maki pankó morzsába forgatva
- 2 db polip nigiri
- 2 db tintahal nigiri
- 2 db shiitake gunkan
- 2 db chukka gunkan
Desszert:
- 2x2 gombóc zöld tea fagylalt csoki öntettel, tejszínhabbal
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!