A japán konyha világraszóló sikerének több titka is van, az egyik mindenképpen az, hogy nagyon finom ételekről van szó, a másik, hogy gondosan válogatott minőségi alapanyagokból készülnek, a harmadik pedig, hogy az emberek nagy része nem mer otthon nekifogni ezeknek az étkeknek, mert fél attól, hogy túl bonyolultak, és hogy nem olyan lesz, mint az eredeti. Nos, a japán ételek elkészítéséhez valóban kell némi tudás, de birtokába lehet kerülni ennek a tudásnak. Méghozzá egy főzőtanfolyamon, ahol japán szakácstól tanulhatsz!
Ha szereted a keleti konyha kultúráját és ízvilágát, szeretnéd elsajátítani néhány étel elkészítését, irány a japán főzőkurzus!
A Japán tradicionális konyha rejtelmeibe Ogawa Tomomi, Magyarországon élő japán háziasszony vezet be téged! Az általa összeállított menüvel mutatja be Japán hétköznapi szokásait a konyhában és eredeti, napi gyakorisággal előforduló ételeket készít veletek.
A menü tartalma:
- jakitoridon (sült csirkehús rizsen)
- kakitamadzsiru (tojással kevert leves)
- tofu saláta
- mochi
Az ételek elkészítését követően, terített asztalnál egy vacsora keretén belül mindenki helyben elfogyasztja főztjét! Minden alapanyagot és eszközt a Bourbon Élmény Konyha biztosít.
Tartja: Ogawa Tomomi
Kurzus időtartama: 18:00–21:00
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!