Kalorik Fagylalt készítő gép
Sokan gondlják úgy, hogy az otthoni fagyi készítéshez megszállotság kell, hiszen a helyi cukrászdában véget nem érő hűsítő választék vár ránk. Azonban egy őszinte pillanatában bármelyik cukrász bevallja, hogy a fagylaltpor az állományjavító és a színezék jóval olcsóbb megoldást kínál a tejszínnél, a tojásnál és a tejnél. Igaz, a házilag főzött fagylalt soha nem lesz annyira krémes, a színe sem lesz annyira élénk, mint az általunk megszokott, viszont az íze kárpótol minden hiányosságot! Az alumínium fagyasztóedényt helyezzük a mélyhűtőbe kb 15-18 órával a fagyikészítés előtt. A tál 1,4 L-es, ami azért praktikus nagyobb társaihoz képest, mert űrtartalomtól függetlenül egyszerre maximum 1L fagylaltot tudunk készíteni, a kisebb tál viszont kevesebb helyet foglal a fagyasztóban! Készíthetünk tejes alapú fagyit, ezt főzve vagy csak simán keverve! Mindkét esetben színesíthetjük az eredményt magvakkal, csokidarabokkal, gyümölcsökkel, mentával stb. Amennyiben a nyári hűsítők közül a sorbet-et részesítjük előnyben, úgy a készüléknek ez sem jelent problémát. Ha kellően elő van hűtve a kehely, maga a fagyikészítés 40 perc alatt megvan!
Technikai jellemzők:
- Teljesítmény 12W
- Alumínium 1,4L-es keverőtál
- Elkészítési idő 40 perc
- Be/Ki kapcsoló gomb
- Csúszásmentes talpazat
- Fedél, beömlő nyílással
- Receptötletek
Súly : 2,27 kg
Méret : 20x25x20 cm
1 év garancia
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek!