A kávé, a tea és a csokoládé olyan, mint a foci: kicsit mindenki ért hozzá, és mindenkinek van róla véleménye. Bónuszunkkal azonban most nem a kispadról figyelheted az eseményeket, hanem a valódi nagypályásoktól ismerheted meg három különböző világtáj ízeit és kultúráját ezeken a különleges élvezeti cikkeken keresztül.
A legfeljebb 8 fős kurzusokon igazi profiktól tanulhatsz a kávé, tea és csokoládé termesztéséről, feldolgozásáról, és természetesen a kóstolásukra is sor kerül.
Mindez nem csak elméleti keretben, hiszen ezen a kurzuson valóban olyanok vezetnek, akiknek gyakorlati tapasztalata van: a tanfolyam egy exkluzív pörkölőüzemben zajlik, ahol gyárlátogatáson is részt vesztek.
Az ízek, illatok Afrikába, Dél-Amerikába, vagy éppen Ázsiába repítenek, de a márciusig beváltható bónusszal természetesen meglephetsz valakit, aki már most is rajong valamelyik koffein tartalmú italért vagy a világ legnépszerűbb édességéért és nem az általa is ismert tények ismételgetését akarja hallani, hanem valóban magasabb szinten tanulna, az igazi szakértőktől.
Minden képzés az alábbi tematika szerint épül fel:
- Kávé fajták, feldolgozási módok, italok kóstolása (5 féle kávé)
- Tea elkészítési módok
- Csokoládé termesztése, feldolgozása, forrócsokoládé
A bónusszal választhatod az Afrika, Dél-Amerika, vagy Ázsia tematikájú kurzust, de akár a mindhárom programra szóló ajánlatra is lecsaphatsz, hogy első kézből szerezz információt, tudást és tapasztalatot a világ legnagyobb kávé-, tea- és csokoládékultúráiról.