Vannak emberek, akiknek a kelt tészta készítése mindig elsőre sikerült, de többen vagyunk úgy, akiknek valami bosszantó oknál fogva egyszerűen valamelyik folyamatnál megáll a tudomány és a már ismert kinézetű és állagú „csodát” kapjuk. Húsvétkor is bolti kalácsot kellett venned? Na ebből elég! Ez a tanfolyam azoknak szól, akik nem olyan jártasak a konyhában, de szeretnének sütni és szeretnék begyűjteni az ezzel járó elismeréseket!
A tanfolyam első részében az oktató bemutatja a jó kelt tészta készítésének fortélyait, különös figyelmet szentel az alapanyagok ismertetésének és kiemeli a buktatókat, illetve azok elkerülésének lehetőségeit! Megismerkedhetsz a foszlós kalács, a briós, a fonott briós, a lekváros bukta és a fahéjas csiga készítésével! Majd mindenki a saját kezébe veheti az irányítást, és az oktató segítségével elkészítheti a kelt tésztáját. Míg a tészták pihennek megtanulhatja a töltelékek készítését, illetve a kalácsfonást, majd mindenki kedve szerint készítheti el termékeit! Az elkészült saját termékek természetesen hazavihetők!
Gyere el és tanuld meg, mit lehet kihozni a kelt tésztából, mely tudással a jövőben családtagjaidat és barátaidat meglepheted bármilyen alkalommal!
Sütni is párosan jó, hozd magaddal nyugodtan anyukádat (a bevállalós apukák is szívesen látott vendégek), nagymamádat, gyermekedet (10 éves kortól), barátaidat, kollégáidat és alkossatok szabadon! Ez a képzés kifejezetten ajánlott férfiaknak is!
A képzés hossza 3 óra, a maximális létszám 10 fő. Az alapanyagokat, recepteket, csomagolódobozt és kötényt a tanfolyamon biztosítják! A recepteket a tanfolyam végén mindenki hazaviheti! A tanfolyamon ásványvíz, üdítő, kávé és egyéb frissítők szolgálják a kényelmet!
Miért érdemes ezt a tanfolyamot választani:
- az oktatók sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mindegyik szakképzett, illetve felnőttképzésben jártas szakember
- a tanfolyam indusztriális környezetben kerül megrendezésre, minden alapanyagot, eszközt biztosítanak, rengeteg olyan cukrászati segédeszközt lehet kipróbálni, ami az átlagos háztartásban nem fordul elő
- mindenki azért jön, hogy tanuljon, így alaptudást nem várnak el
- a receptek kipróbáltak, így biztosan nem kell attól tartani, hogy otthon nem fog sikerülni
- a kötényről, a csomagolódobozról és a frissítőkről gondoskodnak
- gyermekeket is szívesen látnak 10 éves kortól felnőtt kísérettel!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!