Valószínűleg álmunkban írjuk ezt az ajánlatot, esetleg a mennyországba jutottunk, ahová csak a legédesebb brigádajánlatok kerülnek, de az is lehet, igen, talán lehet, hogy létezik egy hely itt, a földi Budapesten is, ahol ilyen csodákkal várják a csokoládé híveit.
A Levendula Kézműves Fagylaltozóban nyáron jeges-krémes csodákat, most pedig, az évszaknak megfelelően forró csokit kortyolhatsz – de ne a kakaóporból készített, hígított italokra gondolj, azt meg ugye nem is kell mondanunk, hogy az automaták porból készült instantjainak az említése is szentségtörés lenne! A Levendulában a forró csokoládé egy fél tábla – úgy 40-50 gramm – valódi belga csokoládéból és tejből készül, az édes, mennyei íz krémesen és teljes pompájában tölti be a szádat, bármilyen ízesítést is választasz az elérhető 96 (mondom: kilencvenhat!!) variációból.
A forró csokizás tökéletes barátos-barátnős program a hűvös novemberben vagy decemberben, de az édes finomságokat akár pohárba töltve el is vihetitek, hogy például a karácsonyi bevásárlást is megédesítse, és ünnepi meleget költöztessen a szívekbe, meg persze az átfázott kezekbe is.
A krémes forró csokoládéhoz 4 db kézzel készült bonbon is választható, az alábbi ízekből (vigyázat, ajánlatos szalvétát készíteni a szád elé, mielőtt olvasni kezdesz!):
- Levendulás étcsokoládé
- Levendulás tejcsokoládé
- Levendulás fehér csokoládé
- Tokaji aszú
- Egri bikavér
- Mangó
- Vaníliás
- Narancsvidék
- Libatepertős étcsokoládé
- Kínai ötfűszer
- Fahéjas tejcsokoládé
- Nutellás-kókusz csésze
- Karamellizált füge
- Tej-,Fehér-, vagy ét mandulaszilánk
- Chilis éttrüffel
- Amaréna meggy trüffel
A jelszó Gombóc Artúr, de ezt elég, ha csak mi tudjuk, a forró csokiért neked csak a bónuszt kell magaddal vinned.