Mikor a tapéta is olvadozik a falról, az ásványvíz pedig könyörög, hogy tedd vissza a hűtőszekrénybe, hirtelen nem tűnik már az emberiség találmányának a töltött káposzta, egy étlapot végigenni pedig csak akkor lenne kedved, ha választhatod a limonádévariációk oldalát.
A finom étel pedig ilyenkor is jól esik, csak tudni kell választani. Az ázsiai konyha könnyed fogásai nem telítenek el, mégis kellemes jóllakottságérzetet biztosítanak, anélkül, hogy elnehezítenék a gyomrodat. A friss, könnyed fogások ilyenkor különösen jól esnek, de hová menj a legjobb falatokért? Ha ránk hallgatsz, csakis a Fujiba, ami nem véletlenül zsebelt be annyi díjat az elmúlt évek során: az ország legjobb éttermei között szerepel, ázsiai ízekben pedig verhetetlen.
Bónuszunkkal 5 fogásos kóstoló menüt ehetsz végig, elmerülve a japán konyha friss, autentikus ízeiben a csípős tonhalas tekercstől a pálcán rántott csirkefalatokon át az étterem saját, házi készítésű desszertjéig.
Menü:
- Előétel: ZENSAI MORIAWASE - 2 féle friss nyári zöldség előétel
- Sushi: SPICY NEGI MAGURO MAKI - Csipős tonhalas tekercs újhagymával
- Főételek:
- YAKI KAKI TO PONZU OROSHI - Rántott osztriga jégcsapretkes ponzu szószal
- BUTA NO SEZAM - Grillezett sertéstarja citrusos szezámszósszal
- CHIKEN KUSHI AGE - Pálcán rántott csirke falatok
- SABA NITSUKE - Gyömbéres szójaszószban párolt makréla
- Kísérő fogás: HITOKUCHI UDON - Kis adag hideg udontészta szójás lében
- Kiegészítő fogások:
- WAFU SALADA - Japán saláta majonézes dresszinggel
- GOHAN - Párolt rizs
- MISOSHIRU - Miso leves
- Desszert: Fuji házi készítésű desszert
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!