Kontinensnyi ország végtelenül sokszínű kultúrával, ez India, amelynek gasztronómiája is pont ennyire tarka és felfedezésre érdemes. Manapság már mindenki ízlelt indiai ízeket, de mi lenne, ha te magad is elsajátítanál néhány recepetet, és belesnél ezen különleges ízek elővarázsolásának titkaiba?
Bónuszunkkal a Kuktaparty Indiai főzőkurzusán három olyan étel elkészítését tanulod meg, melyekkel elkápráztathatod vacsoravendégeidet. De alkalmad nyílik arra is, hogy megtanuld, milyen fűszer is a Curry vagy a Garam Masala, hogyan fűszereznek a világnak ebben a távoli szegletében. Indiai Séfünk, Tinu minden tudásával és lelkesedésével az este garantáltan autentikus és feledhetetlen lesz. Kihagyhatatlan gasztronómiai élvezet minden ínyenc számára!
A menü:
- Vajas csirke: Különleges, gyömbéres fokhagymás csirke,paradicsommal Garam masala fűszerrel ízesítve.
- Pakora: Csirke ízletes sárgaborsólisztből készült tésztában kisütve.
- Chapati: Indiai kenyér, amit köretként szoktak elfogyasztani.
- Kheer: Kardamommal, kesudióval és mandulával ízesített tejberizs
SÉF: Tinu. Tinu Kanpurban született, és Delhiben tanulta ki a szakács mesterséget. Az indiai konyha szeretetét édesanyjától örökölte. Húsz éve él Magyarországon és adja át nekünk európaiaknak, az eredeti indiai ízeket. Tanítja a különleges fűszerek nevét és felhasználását.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!