A november a libák és a sütőtök szezonja, de mi lenne, ha ez egyszer csavarnánk egy kicsit a dolgon, és valami újat próbálnánk ki. A kacsamáj is tud libamáji magasságokba emelkedni, próbáld ki különlegesen elkészített módon: levesként, pirított mandulával a tetején. Ha azt mondjuk, tömör gyönyör, csak épp hogy megközelítjük az igazságot.
Sütőtökkrém levest már mindenki evett, otthon is csinált, úgyhogy kóstold meg ezt a finom alapanyagot sütemény formájában. A Balzac35-ben most Gyömbéres-sütőtökös sajttortába haraphatsz.
De ez nem minden, a menüben van főétel is természetesen, egy igazi franciás, rusztikus tengeri különlegesség: Feketekagyló fazékban, házi sült burgonya.
Bónuszunkkal 4 fogásos menüben lesz részed:
- Üdvözlőfalat
- Kacsamáj cappucino, pirított mandula (leves)
- Feketekagyló fazékban, házi sült burgonya
- Gyömbéres-sütőtökös sajttorta
Imáinkat meghallgatta a finom ételek és jó borok istene, ezért hála neki, Budapesten egyre több olyan étterem, bisztró nyílik, amely a minőségben a maximumot tűzi ki célul, de atmoszférában, miliőben, berendezésben (és árképzésben) lazaságra, otthonosságra és bárki számára elérhetőségre törekszik. A Balzac35 egy ilyen kedves hely az Újlipótvárosban. A helyiek hamar felfedezték a remek vendéglőt, és már kialakult törzsközönséget vonz kitűnő, kreatív és mindig ízletes újdonságokkal szolgáló konyhája.
Mai ajánlatunkkal te is felfedezheted magadnak ezt a bensőséges helyet, ahol a szakácsok a vendég szeme előtt készítik a fogásokat, és ahol a vendég sokkal több mint „az 5-ös asztal”.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!