Egy különleges gasztronómiai kalandra invitálunk mostani bónuszunkkal. A helyszín is különleges, hiszen nem étterembe, vagy pub-ba csábítunk, hanem egy “lakásbisztróba”.
Füst, sajt, sör: mit is takar ez a három szó így együtt? Egy vidám, evős-ivós vacsorát, pácolt és füstölt sajtokkal, füstölt és főtt húsokkal, nagyszerű sörökkel - Boros Gáborral, a Hunyadi Lakásbisztró vezetőjével és Katona Csaba történésszel, akik segítségével a sör históriáját is jobban megismerhetik a résztvevők.
A Hunyadi Lakásbisztró megálmodói előtt egy cél lebegett: megcsinálni a Várnegyed legjobb kézműves sörözőjét. Félreértés ne essék, a Hunyadi nem csak lakásbisztró. Inkább egyfajta hibrid egység, ami egyszerre próbál pub, sarki kocsma és takaros otthon is lenni.
Kínálatuk felvonultatja a hazai kisüzemi sörvilág krémjét, a könnyedebb belépőktől az igazán extrém főzetekig. Az állandóan változó kollekció mellett folyamatosan csapon tartják a RothBeer söreit.
A menü, amire most benevezhetsz, a következő:
- Hermelin (pácolt érlelt fehér sajt), füstölt sajt saslik
- Smoker-ben füstölt tarja konfitálva, házi lilahagyma salátával
- Pyroman Marhapofa - füstölt sörrel főzött marhapofa, mézes puszedlivel sűritve, házi burgonya gombóccal
- Desszert: Romanovos, narancsos csokitorta
- + Négy sör kóstolása és az előadás
Időpontok: 2017. január 7., 14., 21., 28.
Tetszett? Ajánld ismerőseidnek is!