Húst hússal enni nemcsak a legkiválóbb élvezet, de a magyaros konyha igazán jó ebben a műfajban. Finom a sushi is, meg a thai tészta, de egy hosszú pillanatra felejtsd most el őket, és add át magad a különféle húsok élvezetének. Hagyd, hogy magával ragadjon a sertéshús, a kacsahús, és a csirke sajátos zamatának varázsa.
A tarja, amelyet most vacsoránkon ehetsz, a legízletesebb, legszaftosabb húsok egyike. A kacsa manapság különlegességszámba megy, és elkészítése sem mindig könnyű, úgyhogy jól teszed, ha a kiváló Mediterrán Bistro gyakorlott séfjére bízod. A csirkemell pedig az örök kedvenc, nincs aki ne szeretné!
A Magyaros Hústál tartalma:
- Sertéstarja
- Csirkemell
- Kacsamell
- vegyesköret és savanyúság
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!