Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

45.900 Ft helyett 14.990 Ft: Meridián energia masszázs tanfolyam, munkavállalásra alkalmas tanúsítvánnyal

4 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

A tanfolyam időpontja: 2016. december 3-4. (7:30-13:30)

Gyakorlati óra: 10 óra elmélet, 16 óra gyakorlat a Stúdiónál sajátítható el, a tanfolyam ára nem tartalmazza a kötelező vizsgadíjat, mely 3.000 Ft

Sikeres vizsgát követően a hallgatók fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szereznek (tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404)

A Bónusz beváltható:
2016. november 26. - november 28.

FONTOS: A tanfolyamra regisztrálni szükséges ide kattintva (legkésőbb a megadott határidőig), a jelentkezéseket a szabad helyek függvényében tudjuk biztosítani. A bónuszkódot, melyet a fizetést követően kapsz meg, a Jelentkezési lap megjegyzés rovatába tüntesd fel, a tanfolyam időpontját pedig a legördülő menüben válaszd ki! A tanfolyam ára tartalmazza: elméleti és gyakorlati oktatás díját, tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját, magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját, nem tartalmazza a tanfolyam végén kötelezően elvégzendő vizsgadíjat, mely 3.000 Ft (kötelezően kell a tanfolyam előtt befizetni a Stúdió által megadott számlaszámra) illetve a nemzetközi tanúsítvány díját, mely angol vagy német vagy egyéb nyelven kérhető 2.500 Ft/nyelv. Egy személy egy bónuszt vásárolhat saját részre és egyet ajándékba. Más kedvezménnyel nem összevonható.

Brigád ár

14.990 Ft

67% kedvezmény
ELFOGYOTT
9 vásárló 0 :  nap 0 0 : 0 0 múlva lejár
Buddha Stúdió
4.8 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
UPDATE:
24 órával meghosszabbítottuk az ajánlat lejáratát.

Évszázadok alatt a kínaiak kifejlesztettek egy olyan masszázstechnikát, mely a meridián pontoknak (a test energiamezőinek) stimulálása által elősegíti a test energiáinak szabad áramlását.

 

Az emberi szervezetben a Csí (életenergia) energia nem kaotikusan (rendezetlenül) áramlik, hanem 12 páros és 2 páratlan meridiánon kering, vagyis csatornákon, amelyeknek nincsen anatómiai megfelelője.

 

A modern biofizika bebizonyította, hogy a meridián-rendszer tényleg létezik. Ez a rendszer egyféle kapcsolat az éteri és a fizikai test között. Az életenergia sorban áthalad a test minden szervén, egy nap alatt egy egész kört tesz meg.

 

A csakrákban összegyűjtött és tárolt életenergiát az éteri levegőnél is finomabb halmazállapotú láthatatlan vezetékrendszer szállítja az egész testet behálózó meridián csatornáin keresztül. A meridiánok láthatatlan, éteri halmazállapotú energiavezetékek, melyek feladata a csi, a vitális életenergia szállítása és szétosztása szervezetünkben.

 

A meridiánok energiavezetékei megközelítőleg úgy hálózzák be testünket, mint ércsatornáink és idegpályáink. A csi a „szellemi” vér, mely úgy áramlik a meridiánokban, mint a vér az erekben. A meridiánok kölcsönös összefüggésben állnak a csakrákkal. Ha az energiaközpontokban csökkent vagy túlműködés jelentkezik, akkor a meridiánban is energiacsökkenés vagy fokozott működés érzékelhető. Tizenkét fő meridiáncsatorna van, melyek párban helyezkednek el, hat jin és hat jang, valamint a két fő vezeték, a befogadó és a kormányzó.

 

Mivel a tizenkét meridián és a két fő vezeték, a befogadó és a kormányzó egymással összekapcsolódnak, a meridiánrendszert szerteágazó hálózatként vagy csatornarendszerként is elképzelhetjük, melyben az életenergia zárt pályákon áramlik. Minden meridián egyszerre van kapcsolatban egy vagy több szervvel és a csakrákkal. Összeköttetést hozva így létre a láthatatlan életerő, a csi és a fizikai test szervei között. A finomenergia felvétele a csakrákon keresztül történik, és a meridiánvezetékeken szállítódik a test létfontosságú szerveihez.

 

A masszázs során a Csí áramlásának visszaállítása a cél, mely után a kliens egy sajátos kellemes érzést tudhat magáénak és ez kihat az egész közérzetére. Ez a masszázs nem hasonlítható a svéd, a reflex és ezen masszázsokhoz. Ez teljesen egyedi és különleges. Itt nem lesz fáradtságérzés csak egy teljes feltöltődés, mely során könnyebb koncentráció, teljesítőképesség lesz tapasztalható.

 

A meridián vezetékek láthatatlanul haladnak végig az egész emberi testen, és áramoltatják az életenergiát, segítségükkel kapcsolódnak össze az adott szervek. Minden egyes meridián felelős az adott szerv vagy terület működéséért a testben. A hagyományos kínai orvoslás elmélete szerint az emberi test 12 fő meridiánnal rendelkezik, és két csoportra oszthatók, hat meridian tartozik a yin-csoportba és másik hat a yan csoportba.

 

A hagyományos kínai akupresszúrás masszázs alapja a Yin és Yang közötti egyensúly, illetve a meridiánokról szóló tanítást (ezeken keresztül áramlik az életenergia, azaz a Csi). Ha valamelyik szervünk vagy szervrendszerünk nem működik megfelelően, illetve a Yin és Yang között diszharmónia áll fenn, akkor erről a meridiánok jeleznek.

 

Ilyenkor megakad a Csi, vagy nem tud normálisan áramlani, és megjelennek a tünetek. A masszőr a megfelelő pontokat stimulálva a meridiánon, helyreállítja az egyensúlyt.

 

A Meridián energia masszázs kezelés célja:

A meridiánokban áramló energia befolyásolása a fő cél. A masszázs közvetlenül hat a meridiánokra és a belső szervekre, valamint az izomzat ín- és izom csatornáira. Ennek eredménye egy felfokozott hatás, melynek következtében a páciens közérzetében azonnali javulás mutatkozhat mind testileg, mind lelkileg. Tonizálja, energiával tölti fel az egész szervezetet és a lelket.

 

Hatásai: - relaxáló - nyugtató - pihentető - kikapcsoló - ellazító - feszültség- és fájdalomcsökkentő - egészségmegőrző - pszichoszomatikus terápiás.

 

A képzés célja: olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek Meridián energia masszázs  szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a masszőr egy komplett masszázst tud végezni.

 

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

leendő masszőröknek, masszőröknek akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni

aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne Meridián energia masszázst alkalmazni.

 

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; frissítő, relaxáló masszázs

 

A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

 

A tanfolyam felépítése: intenzív

Hétvégi képzés: Elmélet távoktatásban, gyakorlati képzés a Stúdióban 16 órában, (hétvégén, 15.00-21.00. óráig)

Masszázs elmélet - elméleti anyagrész elsajátítása távoktatás keretén belül egyénileg

 

A tanfolyam tematikája:

 • A masszázsok története
 • Miért akad el a chi a testben
 • Fő meridián csatornák
 • HKO diagnosztikája
 • Meridián pontok átmaszírozása
 • Energia blokkok oldása
 • Teljes kezelési sor elsajátítása
 • Mobilizációs (izület kimozgató) technikák
 • Javallatok, ellenjavallatok

 

A tanfolyam időpontja: 2015. december 12-13. (szombat- vasárnap 15.00-21.00).

 

Vizsga időpontja: a képzés második napján, gyakorlati vizsga a tanfolyamon megtanultakból

Sikeres vizsga esetén a hallgatók Tanúsítványt kapnak (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), amely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is Meridián energia masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.

 

Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404

Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2500 Ft/nyelv).

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

Tanulási segédlet: jegyzet, melyet e-mailben biztosítanak.

 

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat
 • Papucs
 • Nedves törlő kendő 1 csomag
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, 1 db
 • Törölköző, 1 db fürdőtörölköző méretű

 

A tanfolyam ára tartalmazza:

Elméleti és gyakorlati oktatás díját

Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díját

Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

 

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely 3000 Ft, illetve a nemzetközi tanusítvány díját, mely angol vagy német, vagy egyéb nyelven kérhető 2500 Ft/nyelv.

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

MOST A LEGNÉPSZERŰBB -38% Egészséges levesek
490 Ft 227 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

Karácsonyig vasárnaponként hosszabb nyitvatartással: 10.00-20.00

Dec. 24: 09.00-13.00
Dec. 25: ZÁRVA
Dec. 26: ZÁRVA
Dec. 27: 10.00-18.00
Dec. 28: 09.00-21.00
Dec. 29: 09.00-21.00
Dec. 30: 09.00-21.00
Dec. 31: 09.00-13.00
Jan. 01: ZÁRVA
Jan. 02: 09.00-21.00

-82% Ajakfeltöltés természetesen
4.990 Ft
-46% Adventi wellness és bevásárlás
49.900 Ft
-50% Selyemfestő tanfolyam
9.990 Ft
Piactéri ajánlatok
-59%
5+1 alkalmas teljes kar SHR végleges szőrtelenítés
-78%
6 alkalom férfi intim és hónalj SHR
-93%
6 alkalom hát és mell SHR
-85%
6 alkalom férfi intim, mellkas és hónalj SHR
-83%
HIFU orca, toka, arcél
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
23.717.322.236 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió