UPDATE:Kaptunk még 300 bónuszt, de siess, mert ez is hamar elfogy!
Nádcukor (1 kg)
A nádcukor semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaz, sőt még a cukorrépánál is jóval egészségesebb. Az íze igencsak eltér a fehér cukortól, hiszen a mesterséges eljárásnak köszönhetően a fehér cukor 90%-ban, míg a nádcukor megközelítőleg 20%-ban tartalmaz édes vegyületet. A nádcukornak jóval természetesebb, enyhe karamellás íze van, így használhatjuk süteményhez, teához, és minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehér cukrot adtunk volna. A természetességét a feldolgozás adja, vagyis a levágás után sajtolással kinyerik a nádcukrot, majd centrifugálják, és szárítják, így kapják meg a melaszt.
A nádcukor előnyei:
- Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehérített cukrot
- Előállítása nem vegyi eljárással történik
- Egyedi ízvilág, kellemes aroma
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.
- Energiaérték: 1663 KJ / 396 kcal
- Származási hely: Guadeloupe
- Szavatossági idő: Minőségét megőrzi korlátlan ideig
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!