Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2016. augusztus 01-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

24.990 Ft helyett 15.990 Ft: Fedezd fel a világhírű tündérmesék palotáját, a németországi Neuschwanstein kastélyt és Salzburg csodaszép városát - buszos utazás 1 főnek a Budavár Tours szervezésében

1 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Választható indulási időpontok (3 nap/0 éjszaka): 2017. április 28., május 5., május 26., június 23., július 28., augusztus 25., szeptember 22., október 13., december 1., december 8.

Neuschwanstein ihlette a Disneylandben található Csipkerózsika kastélyt, valamint Walt Disney ez alapján tervezte meg a Hamupipőke c. rajzfilmben látható épületet, mely alapján később a Hamupipőke kastély megépült

Külön köthető: betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 550 Ft/fő/nap-tól, útlemondás biztosítás: 1%

Az ajánlatot a Brigád Ponton készpénzért is megveheted, igazolvány nem szükséges hozzá

A Bónusz beváltható:
2017. január 18. - december 5.

FONTOS: Foglalni a bónusz megvásárlását követően (amikor már a bónuszkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére (ertekesites@budavartours.hu): bónuszkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudják fixen visszaigazolni, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét. Amennyiben fix, általad kiválasztott ülőhelyet igényelsz a buszon (melyet végig neked tartanak fent, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő. Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. A bónusz megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Az alapár nem tartalmazza a kastélybelépő és az odaúti transzfer árát és az egyéb költségeket árát (kb. 17 EUR/fő). Esetleges belépők Salzburgban: Residenz kb. 13 EUR, Mozart ház: kb. 12 EUR, Hohensalzburg vára kb. 10 EUR. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! 

Brigád ár

15.990 Ft

36% kedvezmény
Válassz csomagot!
KOSÁRBA
7 vásárló 6 :  nap 0 2 : 5 0 múlva lejár
Budavár Tours - Kiváló Partner 2015
4.2 megbízható
12 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Cím:
Németország Neuschwanstein
vezess ide

06-1-3-56-56-56
www.budavartours.hu
Örülök, hogy eljuthattunk erre az útra. Az idegenvezetőnk nagyon aranyos és felkészült volt. A buszvezetőink előtt pedig "LE A KALAPPAL"! Köszönjük.
2015. október 26.
A Budavár Tours szervezése nagyon színvonalas volt. Az idegenvezető pedig nagyon kellemes udvarias, felkészült fiatalember.
2016. június 30.

Csipkerózsika kastély - királyi búvóhely, elvarázsolt kastély Bajorországban. A Neuschwanstein kastély bár a 19. században épült, a legmodernebb felszereléssel volt ellátva: étellift, automatikusan forgó nyársak, központi fűtés és vécéöblítő, elektromos berendezések, az emeletek között pedig telefon összeköttetés. II. Lajos, Bajorország királya építtette Richard Wagner tiszteletére.

 

 

Ez Németország legtöbbet fényképezett épülete, és az ország egyik leglátogatottabb turistacélpontja. Neuschwanstein ihlette a Disneylandben található Csipkerózsika kastélyt, és a Hamupipőke c. rajzfilmben látható épületet, mely alapján később a Hamupipőke kastély megépült. 

 

Mozart szülőhelye varázslatos barokk város - Salzburg híres látnivalói, a vár, a dóm és a templomok az UNESCO Világörökségének része. Ezzel a bónusszal most egyszerre fedezheted fel ezt a két csodás helyszínt. 

 

 

A várható program:

 

1. nap: Péntek este 20:00 órakor találkozás a Hősök tere mögötti parkolóban, a Budavár Tours feliratú busznál, majd 20:15-kor utazás a neuschwansteini kastélyhoz autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

 

2. nap: Szombaton a reggeli órákban érkezés a németországi Füssen városa mellett található Neuschwanstein kastélyba. A különféle építészeti stílusokat ötvöző várkastély főkapujához meredek, szűk út vezet, a külső falak tornyaiba csigalépcsőkön lehet feljutni. A kastély látványa kifejezetten teátrális, mind kívül, mind belül. A berendezés és dekoráció román, mór, gótikus, bizánci és barokk jegyeket hordoz magán.

 

 

A kastélyban található még egy barlangszerűen kialakított szoba (a Grotto) és egy titkos, öblíthető toalett a fő hálószobában, melybe vízvezeték szállítja a vizet. A fellegvárban található a trónterem, Lajos lakrésze, az énekesek terme és a Grotto. A díszítés mindenhol az ismert német legenda főhősének, Lohengrinnek, a Hattyú-lovagnak hódol. Az egyik legpompázatosabb helyiség a gótikus stílusú királyi hálóterem: nagyszerű freskókkal, festményekkel, mozaikokkal, faragványokkal. 

 

A kastély bebarangolása után indulás Salzburg felé. Séta a salzburgi óvárosban: a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (Harangjáték), a dóm, a Ferencesek Temploma, Mozart szülőháza és lakóháza), a Pferdeschwemme (egykori lóúsztató), a Hofstallgasse (valaha az udvari istállók utcája), a Hohensalzburg vára és a Szent Péter Kolostor. A városban számos kastély díszeleg: a Mirabell-kastély Márványterme kedvelt esküvői helyszín, a kastély kertje Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága. A szabadprogram után este 22 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre. Útközben 3-4 óránként pihenő.

 

3. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

 

 

Időpontok:

 • 2017. április 28-30.
 • 2017. május 5-7.,
 • 2017. május 26-28.
 • 2017. június 23-25.
 • 2017. július 28-30.
 • 2017. augusztus 25-27.
 • 2017. szeptember 22-24.
 • 2017. október 13-15.
 • 2017. december 1-3.
 • 2017. december 8-10.

 

A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő.

 

Étkezés: célszerű a utazásra élelmet itthonról vinni (szendvicset, csokit, müzli szeletet). A kastélyban illetve Salzburgban lehetőség lesz egyéb élelem megvételére, esetleg ebédelni és vacsorázni.

 

Pénzügy: (a belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek): a belépőket a részvételi díj nem tartalmazza. A kastélyba a belépő és az oda úti transzfer ára kb. 17 EUR/fő. A kastélyból a buszhoz lefelé gyalog megy a csoport. 

 

 

Vidéki felszállások:

 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő
 • M1-es autópálya, (Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

 

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, megrendeléskor jelezd (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adják meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk a figyelmed, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

 

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő

 

Külön köthető:

 • BBP biztosítás: 550 Ft/fő/nap-tól
 • útlemondás biztosítás: 1%

 

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!

24 vásárló nézi ezt az ajánlatot
MOST A LEGNÉPSZERŰBB -38% Hangulatos esti sétahajózás
1.490 Ft 1539 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Pont
Címünk:
Corvin Plaza, 1082 Budapest, Futó utca 37-45. 1. emelet, Posta melletti öböl.

Nyitvatartás
Hétfő-Szombat: 09:00-21:00
Vasárnap: 10:00-18:00

-40% Ausztriai kirándulás 1 főre
8.990 Ft
-40% Semmeringi kirándulás 1 főnek
8.990 Ft
-31% Csúcshódítás az Alpokban
8.990 Ft
Piactéri ajánlatok
-82%
6 alkalom teljes láb SHR szőrtelenítés
-43%
Szemöldök tetoválás hibrid technikával
-63%
Műköröm építés-töltés ajándék 2 ujj díszítéssel
-46%
ImmunEnne bebalzsamozás
-50%
Hyaluronos arckezelés ultrahanggal
Segít a brigád Age of Hope Alapítvány
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM

OLDAL TETEJÉRE
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
24.627.352.432 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Legjobb ár garancia Mobil verzió