Ha a rántottát tojásporból készíted, és a leves is zacskóból készül 3 perc alatt, a drága nagyit meg már szívesen megkímélnéd a sütögetés fáradalmaitól, jobb, ha profikra bízod az ünnepi tortakészítést. Sőt, akkor sem érdemes órákat bíbelődnöd, ha valami különlegességre vágysz, hiszen ezzel a bónusszal olyan kuriózumokat tehetsz az asztalra, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját.
A Nika Restaurant cukrász manufaktúrájában kizárólag elsőosztályú alapanyagokkal dolgoznak, melyeket Párizsból, Normandiából, Belgiumból és Bécsből is rendelnek.
Az alapok minden tortánál a már generációk óta használt szupertitkos hagyományok alapján, hagyományos konyhatechnológiai eljárásokkal készülnek, s ezeket turbózzák fel. Margarint, növényi tejszínt, ételfestéket, tartósítószert vagy más állományjavítót csak a speciális diétán lévők kérésére használnak. Ha „paleo” étrendet követsz, akkor sem kell nagyokat nyelve nézned, hogy mások hogyan pusztítják el a finomabbnál finomabb falatokat. Számodra is kiemelkedő minőségű, tiszta, természetes alapanyagokból, nád- vagy gyümölcscukorral, élesztő nélkül, csökkentett kalória tartalommal készítenek tortát.
A következő torták közül választhatsz:
Tiramisu torta
A tiramisu az egész világon ismert és kedvelt olasz édesség, melynek legmarkánsabb összetevője a feketekávé. Kávéval átitatott piskótalapokat rétegeznek, tejszínhabbal lazított mascarpone krémmel töltik, holland kakaóporral díszítik. Ciao!
Málna túrótorta
Klasszikus omlós túrótorta vérvörös málnaszemekkel!
Paleo gyümölcstorta
Habkönnyű francia kakaós merique-ből és dióból lapot sütnek, kókusztejszínnel megkenik és erdei gyümölcsökkel díszítik.
A paleo torták kiemelkedő minőségű, tiszta, természetes alapanyagokból, gabona mentesen, tej- és tejtermék mentesen, xillittel, élesztő nélkül, csökkentett kalória tartalommal készülnek
Pannonhalmi sárgabarack-pálinkás karamelltorta ( Az ország tortája - 2015)
A zamatos sárgabarack, a mandula, a csokoládé és a karamell kombinációjával alkot harmonikus ízkombinációt, egy kis sárgabarack pálinkával megbolondítva. A tortát gyerekek is fogyaszthatják, hiszen a pálinkát kiforralják, ezáltal az alkoholtartalmát elveszti, de finom zamata megmarad.
Somlói revolució ( Az ország tortája - 2014)
Dióból piskótát sütnek, amire 75%-os belga csokiból és fehér csokiból készült mousse-t és narancszselét rétegeznek. A torta tetejét házilag készített tükörcsokoládéval vonják be. A Nika cukrászának kedvence!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!