Közelednek az ünnepek, végre kiszakadhatsz az egész évi mókuskerékből, és itt az ideje, hogy feltöltekezzél az előtted álló új évre is! Mi is lehetne kellemesebb élmény ilyenkor, mint egy különleges kulináris kalandozás, melynek során új ízekkel bizsergetheted meg ízlelőbimbóidat! Mai ajánlatunkkal garantáltan megkoronázhatod az év végét egy ízletes lakomával: Pastrami Menü vár rátok a Móres Bárkonyhában Szegeden, a Híd utcában.
New York és Budapest után most vidéken hódít az új Street Food őrület, a Pastrami! De mi is az a Pastrami? Érlelt, füstölt, omlós marhaszegy pirított rozskenyérrel, mustárral és házi kovászos uborkával! A Pastrami New York és Észak-Amerika étel szimbóluma. Rengeteg munkával készül, hosszú folyamat végeredménye, és receptjét minden konyha féltve őrzi. A húst először speciális fűszerekben pácolják, érlelik, füstölik, majd gőzölik, végül vékonyra szelve, rozskenyérrel, mustárral, és kovácsos uborkával fogyasztják.
Ajánlatunkkal vár rátok egy melengető krémleves csészében, majd egy választható Pastrami szendvics, végül egy frissítő kávé.
A következő Pastrami-k közül választhatsz:
Beef pastrami szendvics: pácolt, füstölt marhaszegy rozskenyérben, házi mustárral, kovászos uborkával;
Pastrami reuben: pácolt, füstölt marhaszegy rozskenyérben russian dresszinggel, savanyú káposztával, sajttal kiegészítve;
Pastrami bleu: pácolt, füstölt marhaszegy rozskenyérben, juharszirupos hagyma házi mustáros mézes majonézzel keverve, kéksajt öntettel megbolondítva, a kenyér tetejére eidami sajt szórva;
Tojásos pastrami bleu: pácolt, füstölt marhaszegy rozskenyérben, juharszirupos hagyma házi mustáros mézes majonézzel keverve, kéksajt öntettel megbolondítva, a kenyér tetejére eidami sajt szórva + 1 tükörtojás a sajton.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!