Az igazi olasz pizza tésztáját általában vékonyra nyújtják, és kevés feltétet tesznek rá. A pizza kemencében lévő kb. 400 °C fokos hő hatására a sülő tésztában lévő élesztő új életre kel, buborékok keletkeznek, és a pizza tésztája csodálatosan könnyű lesz. A végeredmény egy fenséges és egyben egyszerű étel, amiért mindmáig milliók rajonganak, és napjaink ételkultúrájának elidegeníthetetlen részét képezi.
Ha szereted a pizzát és szívesen elkészítenéd barátaiddal szülinapi pizzádat, gyere el a Bourbon Konyhába egy Pizza Partyra. Biztosítják számodra a helyet, az ételt-italt és a jókedvet!
Alap csomag tartalma:
- a Bourbon Konyha szülinapi meghívói
- 2,5 órás program
- a pizzák elkészítése kiválasztott feltéttel, amelyeket elfogyaszthatnak vagy haza is vihetnek
- korlátlan ásványvíz és üdítőfogyasztás
- Bourbon Konyha gyermek kötényeinek használata, névtáblák és kukta sapkák
- az alkalomhoz feldíszített terem
- zenelejátszási lehetőség a bulihoz és a köszöntéshez
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!