A profiterolt bemutatni talán senkinek sem kell: édes, krémes, sokféleképpen készíthető olasz finomság, ami egy szempillantás alatt csavarta ujja köré az egész világot. De míg a legtöbben csak hódolnak neki, te most a közeli ismerősök elit klubjába is bekerülhetsz: bónuszunkért cserébe ugyanis workshopon tanítanak a krémes égetett tészta elkészítésének minden fortélyára.
A workshopon profiktól tanulhatod meg, hogyan is készül a tökéletes égetett tészta, a kipróbált receptet pedig már otthon is bármikor, gond nélkül megismételheted. Míg a tészták sülnek, elkészítitek a hozzájuk való krémeket: a tanfolyamon a két közönség kedvenc, a csokoládés és a vaníliás profiterol mutatkozik be. A saját kis krémcsodáidat természetesen haza is viheted majd, hogy az otthoniak is lássák, mit tudsz, de a legjobb az, ha magaddal hozod az otthoniakat is: anyukával, apukával, tesóval, szerelemmel, baráttal, barátnővel vagy kollégákkal is tökéletes program a közös sütkérezés.
Ha a profiterolnál szimpatikusabb az eclair fánk, bónuszunkért vele is közelebbi kapcsolatba kerülhetsz, és megtanulhatod, hogyan készítsd el a fánkot, ami nem tocsog az olajban, de annál habosabb és krémesebb.
Az alapanyagokat, recepteket, csomagolódobozt és kötényt biztosítják! A recepteket a tanfolyam végén mindenki hazaviheti.
A tanfolyamon ásványvíz, üdítő, kávé és egyéb frissítők szolgálják a kényelmet.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!