Mikszáth Kálmán neve garancia a kulináris élvezetekre! Ha valaki tudott jókat enni, hát az ő volt. És Mikszáth Kálmán alapította a Magyar Újságírók Szövetségének elődjét is, ami úgy kapcsolódik ide, hogy ennek a patinás szervezetnek, a patinás éttermébe invitálunk most. A Sajtóház étterme az utóbbi hónapokban megújult, de a szecessziós, gyönyörű környezet persze maradt.
A Pulitzer Étterembe nemcsak újságírókat látnak szívesen, hanem a kulináris élvezetek kedvelőit is. A helyszín elsőrangú, az Andrássy út legkellemesebb részén kell besétálnod a Vörösmarty utcába (újabb magyar író, aki nem vetette meg az asztali örömöket).
Az étlapon megtalálod a hagyományos magyar fogásokat is újszerű köntösben, de lelhetsz fúziós különlegességeket is, ha arra szottyan kedved.
Előételnek mit szólnál egy Korianderes lazactatárhoz csilivel és lime-mal, vagy Kókuszbundás rákfarokhoz bazsalikomos barackkal, rukkolával? A főételek között olyan műremekeket találsz, mint a Ropogósra sült kacsacomb dödöllével, jó borban fürdetett káposztával, vagy a Marhapörkölt a ház tarhonyájával, ropogós kenyérrel. Desszertnek pedig mindenképpen kóstold meg a házi készítésű túrórudit!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!