Ha egy külföldi porból készített birkapörkölttel próbálna lenyűgözni, amihez kis tasakban jön a szaft, valószínűleg te is olyan jót mosolyognál, mint amilyet mosolyoghat Bambuszliget séfje, Shoji Morita, amikor valaki azt hiszi, az a ramen csúcsa, amit ő otthon, a zacskós tésztából csinál.
A nemzetközileg elismert séf nektek is bebizonyítja, hogy a ramen egy külön fejezet a gasztronómia könyvében, a különleges, gazdag levesek pedig nem csak ezernyi ízt képesek tökéletes harmóniában egyesíteni, de úgy jól lakatnak, hogy közben mégsem nehezítenek el.
Bónuszunkért garnélás, csirkemelles, gyömbéres sertéstarjás vagy zöldséges levest kérhetsz, desszertnek pedig dorayakit, japán palacsintát kaptok édes babpürével töltve. Vigyázz! A zacskós leves egy ilyen étkezés után többé már nem lesz az igazi.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!