Mindet, amit a sörről tudni akarsz – akár ezt a címet is adhatnánk a Hunyadi Lakásbisztró programjának, amiben minden a sörről szól, legyen az főzés, kóstolás, tanulás, egy előadás vagy az ebéd, ami persze, hogy sörrel készül.
Ha fanatikus sörrajongó vagy csak simán szereted az árpadzsúszt, akkor nem kérdés, hogy ott a helyed, beerni fogod!
Miközben az üstben forr a saját söröd, ami már önmagban is egy mámorító érzés, addig sem kell szomjaznod, hiszen ötféle sört kóstolhatsz végig, hogy aztán legyen összehasonlítási alapod.
A gyorstalpaló sörfőző tanfolyam során nemcsak a sörfőzés technikáját sajátíthatod el, de két hét múltán palackozva el is viheted a sajátkezűleg főzött sörödet.
A program alatt mi mást, mint házi sörkorcsolyákat rágcsálhatsz, ebédre pedig a Hunyadi Lakásbisztró specialitását, a füstös sörrel főzött marhapofát kósolthatod krumpligombóccal, ami egy igazán sörhöz passzoló és férfias étel a sok folyékony kenyér mellé.
És ha még itt sem volt elég a sörből, akkor a gyakorlat után jöhet az elmélet egy 1,5 órás könnyed sörtörténeti stand-up formájában, ahol a sörmámoros hangulat még tovább fokozódik egy igazi sörszakértő, Katona Csaba humoros előadásával.
A Hunyadi Lakásbisztró megálmodóinak célja a Várnegyed legjobb kézműves sörözőjének megnyitása volt. Ahogy azonban haladtak előre a munkálatok és kezdett testet ölteni a hely, sok minden megváltozott.
Rájöttek, hogy sokkal több ez szimpla sörözőnél, ugyanis egyszerre próbál pub, sarki kocsma és takaros otthon lenni, így született meg a lakásbisztró gondolata, aztán pedig maga a hely. A kínálatban a hazai kisüzemi sörvilág krémje megtalálható, a könnyedebb belépőktől az igazán extrém főzetekig.
Az állandóan változó kollekció mellett folyamatosan csapon tartják a RothBeer söreit. Aki pedig megéhezne, annak a sörök mellé saját készítésű különleges sörkorcsolyákkal is szolgálnak.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!