A kandírozott narancshéj ugyanúgy elválaszthatatlan a karácsonytól, mint a szán a csengőtől, de van a világban egy sziget, ahol az édes, ragacsos gyümölcshéjat nem csak karácsonykor eszik.
Szicíliában minden nap ünnep lehetne, hiszen a tenger mindig meleg, az ég pedig kék, nem is csoda, ha a szicíliaiak, akik magukat véletlenül sem nevezik olasznak, tökélyre vitték a dolce vitát.
Bónuszunkkal akár karácsonyra is megajándékozhatsz valakit a Kuktaparty szicíliai főzőkurzusával, hogy ez után az év bármelyik napján ünnepi illatokat és mediterrán ízeket rittyenthessen a saját konyhájában.
Az autentikus ízekért Kárász Zoltán séf lesz a felelős, aki egy teljes szicíliai menün vezet keresztül a grillezett tonhaltól a szicíliai borjútekercsen át egészen a kandírozott gyümölcsökkel gazdagított cannoli-ig.
Ismerd meg Olaszország egyik legizgalmasabb tájegységének konyháját, vagy ajándékozz valakinek karácsonyra főzőkurzust, hogy a tél közepén is egy mediterrán konyha ízei közé repíthesd.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!